Guide

Har du styr på de 10 trin i din hudplejerutine?

Koreansk 10 trins hudpleje, din hud vil elske det!

Produkterne har tager verden med storm på grund af deres naturlige, effektive ingredienser og de hurtige synlige resultater. Ligeledes er produkterne budgetvenlige og indpakningen er ofte smuk og iøjenfaldende.

Koreansk hudpleje handler om at ”mix and match” de produkter som passer til din hudtype og dine behov. Du vil hurtigt finde nogle favoritter blandt mærkerne og produkterne. Læs en lille forklaring på hver af de 10 trin på linket nedenfor.

Læs mere om de 10 trin
Nyhed
Nyheder

Altid masser af nyheder

Pointshop

Optjen point når du handler

Tilbud
Tilbud

Se alle aktuelle tilbud

Baggrunden for surisuri.dk

Jeg blev født i Seoul, Sydkorea og adopteret til Danmark som spæd. Mine koreanske rødder har altid gjort mig naturlig nysgerrig efter landet Korea.

Jeg har som voksen besøgt landet flere gange og altid har det været meget tydeligt, at de koreanske kvinder er utrolige forfængelige. Deres mål er at opnå en perfekt fejlfri porcelænshud og de bruger gerne op imod 12-15 forskellige hudplejeprodukter, hver morgen og aften, for at sikre sig at huden er renset fri for makeup, snavs og forurening samt tilført rigeligt med fugt, næring og vitaminer. Dette har resulteret i en enorm udvikling indenfor koreanske skønhedsprodukter, det såkaldte K-Beauty.

K-Beauty har efterhånden indtaget hele verden med storm! Alle kender BB og CC cremen, der var det første bud på K-Beauty og stammer selvfølgelig fra Sydkorea. Siden hen er der kommet mange tusinde produkter til og fælles for K-Beauty er, at produkterne er effektive, ofte målrettet et specifikt problem og baseret på naturlige urter, planter og grøntsager. Ingredienser som vi aldrig før har oplevet i vores hudpleje. Produkterne er ligeledes prisvenlige så alle kan være med.

Læs hele min historie her

Kærlig hilsen

Maja Kim
Indehaver