K-Beauty Black Friday

Black Friday

På Black Friday d. 25 november kl. 00.00 går vi helt i sort!

Days Hours Min. Sec.
Se andre tilbud mens du venter

K-Beauty Black Friday

På Black Friday d. 25. november kl. 00:00 går vi helt i sort!

Gå ikke glip af de allerbedste Black Friday tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked før alle andre, når de vilde tilbud går i luften!

Du får også en rabatkode på 10% til din første ordre, så du kan tyvstarte Black Friday udsalget.

Bemærk: Rabatkoden kan ikke bruges på nedsatte varer, gavekort & The K-Beauty Box eller på Black Friday.

Få de bedste tilbud og største rabatter før alle andre

Dine oplysninger bruges til at udsende nyhedsbreve og anden markedsføring i henhold til vores persondatapolitik.

Serum Black Friday – Find din favorit!

Hos surisuri går vi helt i sort fredag d. 25. november kl. 00:00 – for allerførste gang! Her kan du finde et væld af produkter, til ekstra skarpe priser. Vores udvalg byder på alt til dig, der ønsker at finde de helt perfekte hudplejeprodukter, og vi har noget til enhver hudtype. Find blandt andet den serum, som passer lige præcis til dine behov! Det gælder uanset hvilken udfordring, som dig og din hud står overfor. På siden her finder du en oversigt over alle vores serum, og du kan nemt sortere dem efter hudtype eller -tilstand. Så er det nemt at finde de produkter som vil passe til dig, og måske du kan opdage nye produkter som kan hjælpe? Vi opdaterer jævnligt vores produkter, og følger altid med på den sidste nye trend, når det gælder koreansk hudpleje. Hvis du vil vide mere om vores produkter, få jævnlige opdateringer om tilbud og nye varer, eller bare ønsker lidt lækker K-Beauty i din indbakke, så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på sociale medier. Så kan du altid følge med på det sidste nye fra os!

Black Friday skønhedstilbud

Det er ikke en rigtig Black Friday, uden at der er et hav af lækre skønhedstilbud. Hos os finder du alt indenfor hudpleje, og vores sortiment bugner af de lækreste fra Sydkorea og Japan. Her er hudpleje meget længere fremme, end det er i vestlige dele af verden, og derfor er produkterne også formuleret helt anderledes. Fokus er på en enkelt aktiv ingrediens, hvorfor der gerne er en lang række steps i hele rutinen – så når du nemlig hele vejen rundt!

Det kan dog godt være svært at navigere i alle de mange produkter, og hvornår de skal bruges. Derfor har vi også en nem oversigt under menupunktet K-Beauty hudplejeprodukter. Her kan du følge underkategorierne trin for trin, og sørge for at du får dækket dig ind under alle fanerne. Det er ikke altid nødvendigt at inkludere alle trinnene i første omgang, så derfor kan det være en god idé at starte med de mest nødvendige trin, indtil rutinen har sat sig fast. Hos surisuri anbefaler vi, at du i hvert fald starter med renseprodukter, eksfoliering, serum og en ansigtscreme. Det kan også være en rigtig god idé at tilføje en solcreme, særligt til ansigtet, i din morgenrutine, så din hud er beskyttet mod det værste af solens stråler.

Vil du læse mere om de 10 trin, så følg linket her, og bliv klogere på den koreanske tilgang til skøn hud.

Black Friday hudpleje er ligmed en god fredag

Nu er vi selv hudplejenørder, her hos surisuri, så for os er gode tilbud på hudpleje en nødvendighed, når det kommer til Black Friday. Det er også derfor vi vælger at være med i dette års Black Friday-ræs, hvor vi sætter priserne ned på vores store udvalg af lækre hudplejeprodukter. Gå på opdagelse i vores magiske hudplejeunivers, hvor vi sætter priserne ned på udvalgte varer – så du kan få dine skønhedsprodukter til en særligt god pris.

Kan du slet ikke vente til Black Friday? Det forstår vi godt – så tjek vores side med alle aktuelle tilbud ud, og se om der er noget der frister. Find siden her. Her kan du holde dig opdateret med seneste nye tilbud, og se om ikke dit yndlingsprodukt er blandt de udvalgte.

Black Friday creme

En god creme kan være alfa og omega for din hud, og den kan hjælpe på alt fra tørhed til at udjævne din hudtone – og meget mere. For os er det vigtigt, at du finder den perfekte creme til din hud, uanset hvad det så må være. Ansigtscreme er det niende trin i hudplejetrinnene, og er med til at forsegle alle de produkter, du hidtil har påført dit ansigt, så det kan trænge ordentligt ind i huden. Derfor kan en creme til ansigtet også være vigtig at vælge med omhu, så den er med til at bidrage til din huds tilstand, og ikke arbejder mod de produkter, du har brugt inden. Samtidig kan en god ansigtscreme også være med til at styrke din hudbarriere, sammen med andre produkter, så den har nemmere ved at stå imod forurening og andet skidt, som du bliver udsat for gennem dagen.

For at slutte rutinen af om morgenen, så kan du også drage stor fordel af at benytte en ansigtssolcreme, som beskytter mod solens stråler. Nogle ansigtscremer indeholder SPF, men dette er tit ikke nok til at dække ordentligt og beskytte huden. Vi skal huske på, at huden i ansigtet er både sart og yderst udsat, når det kommer til vind og vejr. Faktisk anbefaler vi, at du bruger en solcreme hele året rundt. Selvom solen måske ikke skinner gennem vinteren, eller i hvert fald ikke hver dag, så er det stadig godt at beskytte sig mod de stråler, som kommer. Nogle serum og essenser kan også være med til at gøre din hud ekstra sårbar overfor solen, og det understreger blot nødvendigheden af en god solcreme til ansigtet.

Black Friday skønhed kommer fra surisuri

Hos surisuri sælger vi ikke kun hudpleje, nej, vi har faktisk også makeup fra udvalgte Sydkoreanske mærker. Her er der ikke lige så stort fokus på høj pigmentering, eller fuldt dækkende produkter, da makeup her ofte er med til at skabe et blødere look. Du kan finde alt fra tintet læbepomade og søde blushes, til lette mascara og skøn BB cream. Med disse produkter kan du nemt opnå et flot look, uden at det bliver alt for voldsomt. Farverne er naturlige, og kan fremhæve din naturlige skønhed.

Du kan også finde puddere, som kan hjælpe til at mindske hudens olieproduktion, også kaldet sebum. Sebum er med til at holde huden fugtet, men en overproduktion kan give uønsket shine og fedtet hud. Det kan du nemt komme til livs, og endda på farten, med en god pudder fra f.eks. Innisfree.

Tag et kig på vores makeup og se, om ikke du kan finde et produkt der er lige noget for dig!