Benton

“Benton har skabt nogle fantastiske virksomme, men milde produkter baseret på naturlige ingredienser og uden skadelige kemikalier. Fælles mål for alle produkterne er at genoprette hudens sunde naturlige balance.

Produkterne er ligeledes mærket med ECOCERT mærket, som står for naturlig og økologisk hudpleje.”

Læs mere

Alle produkter

Viser 1–24 af 26 resultater

Benton – få den unge hud tilbage

Benton har et klart mål, og det er, at du skal have mulighed for at kunne få din ungdommelige hud tilbage, selvom du måske troede, at det løb var kørt. Navnet Benton er i den henseende også meget passende, da det er en sammentrækning af Benjamin Button, hvor de tre første og de tre sidste bogstaver er trukket sammen til det flatterende navn, de har i dag.

Benton er ikke en gammel virksomhed, som altid har arbejdet med koreansk hudpleje, men det er et brand, som følger de traditionelle forskrifter for, hvad god koreansk hudpleje er. Alle deres produkter indeholder nemlig gode og naturlige ingredienser, fordi det fylder rigtig meget for dem, hvad dårlige hudplejeprodukter egentlig gør for huden.

Langsigtet glød i stedet for midlertidig effekt med Benton

Med Benton får du produkter, der afviger stærkt fra produkter, som kun er lavet med henblik på at opnå en hurtig midlertidig effekt. Og det er overraskende mange produkter i dag, fordi vi gerne vil se hurtige resultater. Men i koreansk hudpleje handler det ikke om at skynde sig ud af døren med en masse kemikalier på huden – det handler om fordybning og det at give sig selv ro og tid til at opnå den perfekte sunde hud, som holder i lang tid frem.

Brandet har i den grad nydt stor succes af denne fremgangsmåde, og derfor er de i dag veletablerede over det meste af verden. De har forhandlere i over 40 lande, og særligt i Europa er de velrepræsenterede, hvor du kan finde Benton på hylderne rigtig mange steder.

Dermatologisk testet

Processen og udarbejdelsen af ethvert produkt fylder rigtig meget, når der produceres produkter til koreansk hudpleje. Avanceret teknologi og udelukkende de bedste ingredienser skaber med den største præcision mulig det perfekte produkt til din hud. Og det er også noget, Benton gør rigtig meget ud af.

Alle produkter er derfor dermatologisk testet, hvilket er din garanti for et velfungerende, sikkert og rent produkt. Derudover følger de også denne stil i deres indpakning, som er utroligt eco-friendly. Indpakningen består i høj grad af sukkerrør, og så er den også nedbrydelig på biologisk forsvarlig vis. Slutteligt er der ingen blegemidler i, hvorfor den består af markant færre dårlige kemikalier.

Prøv Benton med de 10 koreanske hudplejetrin

Benton tilbyder en masse forskellige produkter inden for koreansk hudpleje, og derfor er det også et stærkt brand at gå med, hvis du vil prøve dig af med koreansk hudpleje på den helt traditionelle vis. Historisk set skal man igennem 10 trin for at opnå den perfekte hud, men du kan selvfølgelig tilpasse rutinen akkurat, som det passer dig. De 10 trin er dog den originale måde at gøre tingene på, og vi guider dig her til, hvordan du giver dig selv den perfekte hud med Benton og koreansk hudpleje.

Start med at rense og rengøre huden

Inden du begynder med de gode og nærende produkter, skal du rense og rengøre huden grundigt, så den bliver så modtagelig som muligt til de gode næringsstoffer senere. Egentlig består dette trin af tre trin, og du begynder med en overfladisk rensning, hvor du fjerner makeup og synlige urenheder. Herefter bruger du en dybere rens, hvorefter du til sidst eksfolierer huden, så alle de døde hudceller fjernes fra overfladen. Din hud er nu klar til den gode næring.

Brug den gode næring fra Benton

Det er nu, at det for alvor bliver sjovt at lege med koreansk hudpleje. Du skal nu bruge serum, toner, essens og sheet masker, og her har Benton et stort udvalg, som kan give din hud god og naturlig næring. Igen skal det påpeges, at det ikke er et krav, at man bruger alle produkterne, men at man godt kan nøjes med at udvælge et par af dem. Traditionelt set bør man dog bruge alle produkterne for en optimal koreansk rutine. De her produkter giver din hud de bedste betingelser for sund glød og en naturlig pH-balance, som er så afgørende i hudpleje.

Beskyt din hud fra solen

Når den gode næring er trængt ind, er det tid til det sidste lag, som er beskyttelsen af huden. Her kan du bruge en sheet maske, der går ind og lægger et beskyttende lag på huden, så den ikke så let optager urenheder. Vigtigst er det dog, at du bruger solcreme, da solen er det absolut værste for din hud. Husk også, at solen trænger gennem skyerne, hvorfor du selv på overskyede dage bør bruge solcreme.