Cosrx

“COSRX har udviklet nogle ekstremt virksomme produkter målrettet akne, uren/fedtet hud, poreminimering, aknear og pigmentering. Deres anmelderroste hudplejeprodukter er kendt, gennemtestet og holy grail for mange af de store skønhedsbloggere. Naturligt AHA (frugtsyre) og naturligt BHA (betahydroxyacids) indgår i mange af Cosrx produkter.

Langt de flest af produkterne er desuden uden parfume, parabener, alkohol og mineralske olier.”

Læs mere

Alle produkter

Viser 1–24 af 52 resultater

Cosrx – til kamp mod uren hud

Cosrx har et meget stramt fokus sammenlignet med andre producenter af lignende hudplejeprodukter, og det fokus er på at hjælpe dig, som døjer med uren hud i det daglige. Derfor er de også utroligt åbne omkring, hvilke ingredienser de bruger i deres produkter, så alle og enhver meget hurtigt kan få indblik i, om det er et produkt for dem.

Med Cosrx får du det modsatte af masseproduktion af dårlige midlertidige løsninger, som skader huden i sidste ende. Det er rene og naturlige ingredienser sammensat for hudens bedste, så du ikke skal døje med akne og uren hud. Det kan nemlig påvirke en rigtig meget mentalt i daglige, hvis man er bevidst omkring sin akne, og det kan lede til selvtillidsproblemer grundet noget, som man ikke kan gøre for. Derfor kan Cosrx meget nemt være din vej til en bedre både mental og fysisk tilstand.

Den personlige fortælling i fokus

Cosrx er skabt til personer, som gerne vil gøre noget ved deres hudproblemer, fordi hudproblemer og irritationer ikke bare leder til usund hud, men også går ind og påvirker mentalt i hverdagen. Dårlig hud kan meget nemt give dårlig selvtillid, og hvis man er særligt bevidst om sin akne, kan det være svært at gå ud af en dør uden dårlige tanker om, hvad andre mon går og tænker om en.

Cosrx vil gerne give dig den selvtillid tilbage, som du fortjener, og deres sortiment er derfor skabt til dig, som døjer med akne og lignende urenheder. Med faste rutiner kan du opnå langsigtede resultater med Cosrx i stedet for bare at gemme urenheder væk under tykke lag af makeup med dårligt indhold, som skader dig mere end det gavner.

Indeholder intet af det, der skader din hud

Cosrx har blacklistet en lang række af ingredienser i deres produkter for at gøre dem så naturlige som muligt, og det er helt i linje med både koreansk hudpleje generelt og det, som vi hos Surisuri står for. Blandt de blacklistede ingredienser er blandt andet mineralske olier, parabener, formaldehyd og ftalater. Derudover er ingen af produkterne testet på dyr, samtidig med at de testes for allergener på laboratorier i Korea.

Den fulde liste af ingredienser kan du finde på deres hjemmeside. Denne type åbenhed og gennemsigtighed er noget, som vi gerne vil belønne, og derfor finder du hos Surisuri et stort udvalg af Cosrx produkter her på siden, hvor vi både kan stå inde for konceptet bag samt selve indholdet i produkterne.

Gør Cosrx til en fast del af din koreanske hudplejerutine

Cosrx falder perfekt ind i de 10 traditionelle trin i koreansk hudpleje, og derfor giver vi dig her et indblik i, hvad de 10 trin består af, og hvad det egentlige formål med det hele er. Koreansk hudpleje er mere end bare hudpleje – det er fordybelse på et mentalt plan også, hvor man giver sig selv tid og ro til at opnå velvære i både krop og sjæl. Rutinen med de 10 trin er forholdsvis lang, og man bør sætte et par timer af til det, hvis man gennemgår alle 10 trin.

Men resultatet kan i den grad også mærkes. Formålet er nemlig at skabe en sund hud med glød, som også holder på lang sigt. Hvis du kontinuerligt gør brug af rutinen, vil du i høj grad vil sætte pris det, når du bliver ældre.

De 10 trin i koreansk hudpleje

For læsevenlighedens skyld har vi kortet de 10 trin ned til tre processer, som er de processer, koreansk hudpleje traditionelt består af. Cosrx har produkter til flere af etaperne, og du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du skal have hjælp til en god sammensætning.

1.Rensning og eksfoliering

Første trin handler om at rense huden – både overfladisk og i dybden. Start med at fjerne de synlige urenheder som makeup, og arbejd herefter mere i dybden med din rensning. Slut af med en eksfoliering, så alle de døde hudceller fjernes, og huden nu er i perfekt tilstand til at modtage næringsstoffer.

2. Skab en god balance med de rigtige næringsstoffer

Du skal nu have fat i serum, essenser, olier og sheet masker, så du kan nyde godt af alle de gode ting, som Cosrx og koreansk hudpleje har at byde på. Følg altid brugervejledningen på de enkelte produkter, så du er sikker på at opnå den optimale og ønskede effekt.

3. Sørg for god beskyttelse af huden

Når alle de gode stoffer er trængt ind, bør du lægge et beskyttende lag på din hud, så den er klar til at modstå fremtidige urenheder. Brug gode mængder af solcreme.