Mizon

“Mizon har et stort fokus på at benytte naturlige og veldokumenterede aktiver i deres produkter, som fremmer hudens vitalitet og sundhed. Deres filosofi er at fremme skønhed og udstråling, samtidig med at give forbrugerne en oplevelse af velvære og selvkærlighed gennem deres produkter. De 4 nøgleord som driver Mizon er; innovation, naturlige ingredienser, sundhed og ren energi.”

Læs mere

Alle produkter

Viser 1–24 af 32 resultater

Mizon blev etableret i 2000 og er kendt for at have Sydkoreas mest veludviklede high-tech avancerede formuleringer, der er baseret på videnskabelig forskning og udvikling. Mizon drives i dag af Sydkoreas top dedikerede forskere indenfor kosmetikindustrien, som udvikler Mizons helt egne specialiserede teknikker.

Mizon har et stort fokus på at benytte naturlige og veldokumenterede aktiver i deres produkter, som fremmer hudens vitalitet og sundhed. Deres filosofi er at fremme skønhed og udstråling, samtidig med at give forbrugerne en oplevelse af velvære og selvkærlighed gennem deres produkter. De 4 nøgleord som driver Mizon er; innovation, naturlige ingredienser, sundhed og ren energi.