Pyunkang Yul

“Mærket Pyunkang Yul er udviklet af Pyunkang Western Medical Center, som er en meget anerkendt Koreansk hudplejeklinik, der er kendt for at behandle forskellige hudsygdomme. Pyunkang Yuls produkter er produceret med et minimum af ingredienser, men meget koncentrerede og virkningsfulde.

Produkterne er baseret på at opretholde en sund balance i huden, den rette hudbalance mellem fugt og olie. Derfor er disse produkter også meget velegnet til tør og sart hud eller rosacea.”

Læs mere

Alle produkter

Viser 1–24 af 27 resultater

Hvad er Pyunkang Yul?

Koreansk hudpleje er blevet opdaget på ny og vil sent blive glemt. En stor og omfattende bøjle inden for hudpleje har åbnet dørene for, at kvinder og mænd over hele verden kan gå i kast med de lækre produkter. Her er Pyunkang Yul et udbredt og anerkendt brand, som udvikler deres produkter med stor respekt og en gennemgående filosofi. Brandet stammer fra en medicinsk klinik med samme navn, der har eksisterede i mange år med stor succes. Klinikken er kendt for at behandle atopiske hudlidelser, som er en tør og kløende tilstand i huden.

Pyunakang Yul er et minimalistisk brand, som arbejder ud fra filosofien og idéen om en holistisk hudpleje. Det forudsætter, at der er et fokus på at opretholde en naturlig balance. Derudover er der ligeledes fjernet unødige kemikalier, hvor til der tværtimod kun anvendes naturlige ingredienser. Dette appellerer særligt til individer, som har en sårbar og meget sensitiv hud. Et andet og meget vigtigt holdepunkt for virksomheden er kvaliteten. Her er det gennemgående og vigtigt, at hudpleje ikke opfattes som et forbrugsgode eller lignede. Det er modsat kvalitet, som er til gavn for huden og beskytter den.

Balance er holdepunktet

Huden er kroppens største organ, men den er langt fra en alsidig størrelse. Alle er forskellige, og det samme er deres hud. Derfor vil de rigtige produkter for den ene ikke nødvendigvis være det for den anden. Det hele handler om balancen og tilpasningen, som skal gå op i en højere enhed for at skabe resultater. Pyunkang Yul har altid dette som holdepunktet i deres forskning og udvikling. Særligt for dem er det balancen mellem olie og fugt i huden, som de ønsker at opretholde og skabe i deres udbud af produkter. På trods af at der er tilført færre ingredienser, så er der langt fra gået på kompromis med noget. Alle dele er nøje udvalgt og udført med stor ekspertise og passion for at få det rigtige resultat.

Disse egenskaber går igen hos Pyuankang Yul uafhængig af linje eller produkt. Hos SuriSuri vil du finde et bredt udvalg af deres lækre produkter, så du kan genoprette din hud. Vi ønsker at vedligeholde hudens fugtbalance og forebygge udtørring, hvad enten det er en peeling eller en creme.

Mild og nærende ved rosacea

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden, som ofte viser sig ved rødme og generede hud. Det kan endvidere også komme til udtryk som en hævet hud med udvidede blodkar. Det starter hos mange med en svag rødme i ansigtet, men flere oplever en stikken og prikken, som kan føre til stor ubehag hos den enkelte. Længere inde i processen vil man kunne udvikle små knopper og ømme bumser, som kan vokse sig store og klumpet.

I udviklingen af Pyunkang yul produkter er flere af deres linjer udviklet til en sensitiv og dehydreret hud. Af samme årsag egner deres produkter sig til en rosacea ramt hud, som vil få en ny energi og hjælpe med genopretholdelse af huden.