Swanicoco

“Swanicoco blev grundlagt i 2004 er nu et af Koreas førende hudplejebrands indenfor naturbaseret hudpleje, med særlig fokus på innovative age-defense ingredienser. 

Swanicoco har en stærk filosofi om at formulere produkter der opnås fra første klasses kvalitet af råvarer.

Alle produkter fra Swanicoco består af 90-100 % naturlig oprindelse og er en hybrid mellem naturlige og dynamiske ekstrakter fra planter og bioteknologiske ingredienser udvundet fra fermenteringsprocesser samt vækstfaktorer.”

Læs mere

Alle produkter

Viser alle 6 resultater

 • Swanicoco; Multi Vitamin Essence 70 ml.

  189,00 kr.
 • Swanicoco; Ultra Elastic Vital Skintoner

  289,00 kr.
 • Swanicoco; Ultra Elastic Vital Serum

  349,00 kr.
 • Swanicoco; Ultra Elastic Vital Cream

  349,00 kr.
 • Swanicoco; Fermentation Peptine Eye Care Cream 5 ml.

  79,00 kr.
 • Swanicoco; Fermentation Peptine Eye Care Cream 20 ml.

  199,00 kr.

Swanicoco blev grundlagt i 2004 og startede med simple naturlige hjemmerørte hudplejeprodukter. Branded er vokset drastisk siden og er nu et af Koreas førende hudplejebrands indenfor naturbaseret hudpleje, med særlig fokus på innovative age-defense ingredienser.

Swanicoco har en stærk filosofi om at formulere produkter der opnås fra første klasses kvalitet af råvarer. Alle produkter fra swanicoco består af 90-100 % naturlig oprindelse og er en hybrid mellem naturligeog dynamiske ekstrakter fra planter og bioteknologiske ingredienser udvundet fra fermenteringsprocesser samt vækstfaktorer.

Swanicocos produkter er dermatologisk testetog er fri for kedelig kemi herunder syntetisk parfume, kemiske konserveringsmidler, alkohol, mineralolie og parabener.