Village 11

“Village 11 har vundet en række beauty awards for deres innovative produkter som indeholder patenterede ingredienser, der ikke kun fremmer skønhed men samtidig hudens sundhed og balance. Den excentriske videnskabsmand ‘Dr. Geek’ som står bag Village 11, bringer det kreative geni i spil, som garanterer effektive, rene og sikre produkter til alle aldre og til alle hudtyper.”

Læs mere

Alle produkter

Viser alle 14 resultater

Village 11 Factory er et nyere koreansk kosmetisk brand, der indenfor kort tid er slået igennem med deres innovative formuleringer, unikke koncept og kunstneriske design, som man hurtig bliver betaget af. Med en bred vifte af produkter lige fra kropspleje, ansigtspleje og makeup, har mærket alt hvad du har brug for – fra top til tå.

Village 11 har vundet en række beauty awards for deres innovative produkter som indeholder patenterede ingredienser, der ikke kun fremmer skønhed men samtidig hudens sundhed og balance. Den excentriske videnskabsmand ‘Dr. Geek’ som står bag Village 11, bringer det kreative geni i spil, som garanterer effektive, rene og sikre produkter til alle aldre og til alle hudtyper.