Slået op d.

En “begynderguide” til koreansk hudpleje!

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært og lidt uoverskueligt at finde rundt i det koreanske beauty univers – så derfor har jeg valgt at lave en “begynderguide” til koreansk hudpleje, med kun 6 produkter. Jeg vil samtidig have fokus på nogle af mine mest populære produkter, som går godt til alle hudtyper.

Det første trin i en succesfuld koreansk hudpleje rutine er en dobbelt rens, hvor du starter med et olie baseret renseprodukt for fjerne overskydende olie fra huden, solcreme og makeup. Man kan enten vælge at bruge en olie eller en balm, jeg er selv stor fan af Hemish; All Clean Balm (trin 1), som super effektivt fjerner alt min makeup (også øjenmakeup) og efterlader min hud blød og fugtet. Efterfølgende anvender jeg et vandbaseret renseprodukt, som fjerner de sidste vandbaseret urenheder fra min hud, såsom sved og snavs. Jeg elsker den skønne Neogen Cleansing foam m. grøn te (trin 2), en let skum og masser af gode egenskaber for huden fra grøn te 🙂

Din hud er nu renset dejlig ren og klar til at modtage næste produkt – en skintoner. En skintoner kan have mange funktioner, som at rense og fjerne døde hudceller, tilføre fugt og forberede huden på de næste produkter. Pt. er jeg ret stor fan af Neogen: Pore Refine Toner (trin 3), som hjælper med at styre olie/fugt balancen i huden, samtidig med at den har en poreminimerende effekt – yahh!

Jeg anvender ALTID essens – jeg elsker essens! Essens er hjertet i koreansk hudpleje og kan bedst forklares som en mellemting imellem en toner og en serum. Essens er pakket med fugtgivende ingredienser og tilfører huden en masse næring og fugt! Jeg har mange favoritter, men er specielt vild med denne fra Huxley: Essens grab water (trin 4), som har en let og lækker konsistent, der hurtigt trækker ind i huden.

Efterfølgende kan der, sniges en sheet maske ind et par gange om ugen for ekstra forkælelse og spa oplevelse! Jeg gør det selv når jeg har tid og min hud elsker det. Ved blot at gøre det et par gange om ugen, kan du se og føle en mærkbar forskel på din hud.

Øjencreme er et must for at holde de rynker væk! Huden omkring øjnene er meget sart og kræver derfor ekstra pleje og forkælelse i form af en nærende øjencreme. Jeg anvender selv denne fra Cosrx: Honey Ceremide Eye Cream (trin 5), som indeholder nærende og helende manuka honning.

Hele rutinen sluttes af med en god ansigtscreme, som hjælper med at forsegle fugten i huden. Vælg en creme som passer til din hudtype og som tilfører huden masser af næring og fugt. Jeg er vild med mærket Huxley og anvender denne silkebløde creme, som smelter ind i huden Huxley: Anti Gravity Cream (trin 6), desuden er fyld med antioxidanter fra kaktusfrøolie.

Jeg håber at denne lille guide har givet et bedre overblik over koreansk hudpleje. Husk at produkterne kan bruges af alle, hvad enten du har lys hud, mørk hud, fregnet hud, sart hud mv. Det handler bare om at finde de rette produkter der matcher din hudtype!

Kærlig hilsen
Maja Kim

Shop hele historien herunder:

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/renseprodukter/heimish-all-clean-balm

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/renseprodukter/neogen-real-fresh-foam-green-tea

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/toner-mist/neogen-pore-refine-toner

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/essens/essens-grab-water

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/oejencreme/cosrx-honey-ceramide-eye-cream

https://surisuri.dk/produkt/hudpleje/ansigtscreme/cream-anti-gravity