De bedste produkter til hud der ikke kan få FUGT nok! ?

Mange af jer efterspørger produkter som fugter uden at fedte. Altså produkter til fugttør/dehydreret hud.

“Når man snakker tør hud er der vigtigt at skelne om man har fugttør (dehydreret) eller fedttør hud.

Ved fugttør (dehydreret) hud, vil huden som oftes føles tør og stram efter vask. Det er derfor en god ide, at tilføre huden en masse fugt! Huden kan sagtens havde tendens til at fedte, især i T zonen, i løbet af dagen, selvom den faktisk mangler fugt og er tør efter vask. Derfor vil man også ofte kalde denne hudtype for kombineret hud.”

Ved at tilføre huden den rette mængde fugt, vil du også opleve at den “fedter” mindre i løbet af dagen, altså vil du opnå en bedre olie/fugt balance i huden.

Nedenfor ses produkter som er specielt gode til fugttør/dehydreret hud.

Step 1. Start gerne din rutine med en oliebaseret rens der fjerner alt overskydende makeup, solcreme og olie fra huden. Efterlader huden ren uden at udtørre.

Kunne være en af disse 2:

Step 2. Efterfølgende anbefales en vandbaseret rens der renser de sidste urenheder og snavs af huden, men som ikke virker udtørrende.

Kunne være en af disse 3:

Step 3. En god fugtgivende toner uden alkohol, der tilfører huden fugt og hjælper med at forberede huden på det næste produkt.

Mist (jeg er selv stor fan af mist, da de er så lette, hurtige og lækre at anvende)

Step 4. Essens er pakket med fugtgivende ingredienser og går et lag dybere ned i din hud end en toner. Den hjælper samtidig med til fornyelsen af dine hudceller. Essens skal duppes/presses på med hænderne, start med kinderne og arbejde dig opad. Din hud vil elske det ekstra lag fugt!

Step 5. Serum er meget koncenteret og indeholde aktive ingredienser, som trænger et lag dybere ned i huden end ansigtscremer. Derfor skal man ikke erstatte sin creme med en serum og omvendt, men bruge dem i supplement til hinanden. Disse er fyldt med fugtgivende ingredienser.

Step 6. Ansigtscremer der fugter uden at fedte huden. Der findes rigtig mange forskellige slags ansigtscremer, gel cremer, lotions, fede cremer mv. men fælles for dem alle er, at de skal hjælpe med til at forsegle fugten i din hud. Nedenfor ses de mest fugtigvende cremer på shoppen.

Step 7. En god “overnight sleeping” maske som fugter din hud imens du sover (win/win:-)

Hvis du følger disse 7 trin garanterer jeg, at du får en lækker bouncy gennemfugtet hud uden den tørre/stramme fornemmelse!

Skriv endelig hvis du har spørgsmål til produkterne, din rutine eller lign.

Tak fordi du læste med 🙂

Kærlig hilsen

Maja Kim

Kommentarer - 2

  1. Hej! For oss som gjerne vil ha fugt i løpet av dagen, måske som en mist, hvilken vil du anbefale? Jeg arbeider i et tørt kontormiljø og vil gjerne ha noe som kan gå ovenpå makeup og refreshe ansiktet i løpet av dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *