Blogindlæg

Dear, Klairs Guide

Skrevet af Melise Fonclara Madsen Man kan nogle gange bliver forblændet af alle de nye […]

Skrevet af Melise Fonclara Madsen

Man kan nogle gange bliver forblændet af alle de nye trends indenfor hudpleje, men nogle gange er det bare de mest ligetil og simple produkter der skaber flest resultater. Jeg vil derfor dedikere dette blogindlæg til det famøse K-beauty mærke Dear, Klairs – også kendt som Klairs.

Klairs har produceret adskillige prisvindende produkter siden deres opstart i 2009. De har skabt sig et navn i hele verden, fordi deres produkter er så geniale og simple. Nogle af deres mottoer lyder således: ’’Simple but enough’’ og ’’Mild but powerful’’ – og det må man sige, at de har leveret!

Det geniale ved Klairs produkter er, at de har tilpasset deres produkter efter specifikke hudproblemer, hvilket betyder at alle deres produkter er anbefalet til alle hudtyper inklusiv de mest sensitive. De har forskellige serier af produkter, der gør det muligt for den enkelte at skræddersy sin egen hudplejerutine. Du kan mix-and-match som du vil, afhængig af hvilke hudproblemer du forsøger at komme til livs.

GENTLE BLACK CLEANSING SERIEN
Denne serie er en must-have til alle hudtyper uanset hudtype og hvilke hudproblemer du døjer med. Det er så vigtigt at rense sin hud hver dag, fordi din hud samler skidt og snavs, samt ophobes der døde hudceller og overskydende talg, der oftest forårsager tilstoppede porer og urenheder. Der kan derfor stærkt anbefales Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Denne renseolie er pakket med planteolier såsom jojoba-, tranebær- og solbærolie, hvilket gør den super mild og skånsom. Den opløser nemt make-up, solcreme, snavs og overskydende talg der har ophobet sig hen over dagen, og så er der ikke noget bedre end at afslutte sin dag med en afslappende og udrensende ansigtsmassage med denne renseolie. Der kan med fordel anvendes en mild vandbaseret rens efter en olierens, hvis man vil være sikker på, at absolut alt er fjernet. Klairs har heldigvis en vandbaseret rens, som jeg vil komme nærmere på under Rich Moist serien.

SUPPLE PREPARATION SERIEN
Når du har renset din hud, så har din hud brug for at komme i balance igen. Derfor har Klairs lavet denne serie der både præparerer og rehydrerer din hud efter en god omgang rens. Huden har en naturlig pH på ca. 5, og nogle gange kan denne pH-balance forstyrres ved brug af forkerte hudpleje- og renseprodukter. Den lidt sure pH er din huds naturlige beskyttelse mod svampe- og bakterieinfektioner, og er derfor vigtig at vedligeholde. De super populære Klairs Supple Preparation Toner og Klairs Supple Unscented Preparation Toner indgår i denne serie, og har til formål at præparere din hud til resten af din hudpleje, samt genoprette din huds pH-balance. Begge toner er formuleret med adskillige gavnlige ingredienser såsom hyaluronsyre, Centella Asiatica og lakridsrodsekstrakt, der beroliger, fugter og udjævner hudtonen, samtidig med at din huds pH genoprettes. Den eneste forskel på disse to tonere er, at den ene er formuleret uden essentielle olier. Begge tonere kan stærkt anbefales til alle hudtyper inklusiv sensitiv hud, men den ’’Unscented’’-version er beregnet til de meget sensitive hudtyper, der ikke kan tåle eller får ubehag af essentielle olier der afgiver disse milde og aromatiske dufte.

Denne serie indeholder også de luksuriøse Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad, hvilket er vatrondeller, der specifikt er lavet til deres Supple Preparation Toners. Vatrondellerne optimerer ydelsen af toneren, men hvis du har en anden yndlingstoner, så dur disse selvfølgelig også til den. En pakke indeholder to slags vatrondeller, hvor den ene er kompresset og den anden er lettere ’’svampet’’. De kompresset vatrondeller er perfekte til at give en mild eksfolierende og rensende effekt ved påførelse af toneren, hvorimod den ’’svampet’’ vatrondel er bedre til at absorbere og afgive toneren til din hud, så spild mindskes mest muligt. Det bedste ved disse vatrondeller er at de er fnug-fri!

RICH MOIST SOOTHING SERIEN
Når din hud er renset og præpareret til resten af din hudplejerutine, så er fugt en rigtig god idé. Denne serie koncentrerer sig på at give dybdegående fugt der fjerner alle former for tørhed, samt er der også fokus på at modkæmpe rødme og irritation. Det irriterende ved meget fugtgivende produkter er, at de kan føles utrolig fedtet og klistret, men det har Klairs undgået ved deres elegante formularer. En gennemgående ingrediens i denne serie er hyaluronsyre, som er et naturligt forekommende stof i vores hud, der bl.a. fastholder fugt og holder huden smidig og ung.

Nogle kan opleve utrolig tør hud efter at have renset huden uanset hvilket renseprodukt man har benyttet, og her kan der stærkt anbefales Klairs Rich Moist Foaming Cleanser. Denne vandbaseret rens har en hudvenlig pH, og så indeholder den fugtgivende ingredienser såsom hyaluronsyre, ceramid og olivenolie. Udover at være fugtgivende, så bruger den adskillige aminosyrer til at rense huden, og indeholder derfor ikke skrappe eller hårde ingredienser der udtørrer eller irriterer huden yderligere.

Et andet genialt produkt fra denne serie er Klairs Rich Moist Soothing Serum, som kan anvendes efter en toner og essens. En serum har en meget koncentreret formular, og derfor er denne serum selvfølgelig pakket med stjerneingrediensen hyaluronsyre. En ingrediens som er blevet super populær indenfor hudpleje, fordi den er i stand til at trænge ned i huden og fugte i de nederste hudlag. Den danner også et beskyttende lag der fastholder fugt bedre end nogen anden ingrediens, og derfor er denne koncentrerede serum det perfekte valg til at modkæmpe både dehydreret og tør hud.

Efter at have givet huden et fugtboost, så er det en rigtig god idé at følge op med en creme der forsegler fugten i huden. Klairs har derfor lavet Klairs Rich Moist Soothing Creme som er prikken over i’et i denne serie. Denne creme har en let cremet konsistens, der fugter og absorberes nemt af huden, og derfor ikke skaber en meget fedtet eller klistret overflade. Cremen indeholder selvfølgelig også hyaluronsyre, men også ingredienser såsom beta glucan, ceramider og jojoba olie, der virker beroligende og modvirker rødme. En perfekt afslutning på din hudplejerutine, dog skal der selvfølgelig påføres en solcreme efter din dagcreme i dagtimerne!

FRESHLY JUICED SERIEN
Denne serie har fokus på at udjævne og bringe glød til din hudtone. Derfor har denne serie fokus på de populære vitaminer der indeholder antioxidanter der har bevist effekt såsom C- og E-vitamin.

C-vitamin har en fantastisk evne til at udjævne pigmentering, minimere porer, mindske fine linjer og reparere solskader. C-vitamin indeholder nemlig kraftfulde antioxidanter der også har en virksom anti-ageing effekt på huden, da C-vitamin booster din huds naturlige beskyttelse mod UV-stråler. Derfor kan der klart anbefales Klairs Freshly Juiced Vitamin Serum der benytter en 5% koncentration af askorbinsyre (C-vitamin). Studier har vist, at en synlig effekt er allerede opnåelig ved blot 1% C-vitamin. Denne serum har derfor en tilpas koncentration, der gør den egnet til meget sensitive hudtyper, der ikke kan bruge andre C-vitamin produkter grundet de høje koncentrationer, der desværre kan skabe irritation.

Det fantastiske ved denne serie er, at Klairs har lavet en creme med E-vitamin der går i spænd med serummen. Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask er et multifunktionelt produkt der både kan bruges som dagcreme, natcreme og sovemaske. E-vitamin er naturligt forekommende i vores hud og beskytter huden imod miljøfaktorer og forurening, men desværre mindskes E-vitamin med alderen, hvilket resulterer i mindre elasticitet og rynker. Denne creme har derfor også anti-ageing egenskaber, samt booster den hudens beskyttelse mod UV-stråler, der yderligere forebygger pigmentering. Det geniale ved E-vitamin er, at det hjælper din huds absorption af C-vitamin, hvilket betyder at ved brug af denne creme efter serummen, opnås den fulde effekt af begge produkter. Perfekt!

MIDNIGHT BLUE SERIEN
Denne serie har fokus på at holde huden ungdommelig, ved at berolige og styrke hudens barriere. Serien har fået navnet ’’Midnight Blue’’ fordi produkternes indhold har en naturlig blå farve. Klairs Midnight Blue Calming Cream har en særdeles smuk himmelblå farve der kommer fra ingrediensen Guaiazulene, som er en fantastisk ingrediens udvundet fra kamilleolien. Denne creme er faktisk reklameret til at være en spot-treatment creme, men mange bruger den som dag- og natcreme, da den dulmer rødme og irritation øjeblikkeligt. Cremen kan også blandes med andre cremer, hvis man har behov for det. Den har utrolige beroligende egenskaber, der er en must-have til irriteret og reaktiv hud. Disse hudproblemer er oftest forårsaget af en ødelagt hudbarriere, og derfor kan denne creme stærkt anbefales, da den skaber et beskyttende lag, der er med til at reparere og styrke hudbarrieren efterfølgende. Den indeholder også ingrediensen Centella Asiatica som yderligere styrker denne cremes reparerende egenskaber, samt er Centella Asiatica utrolig anti-inflammatorisk og anti-bakteriel. Cremen kan derfor også bruges på solskoldede områder, lette hudafskrabninger eller efter bumseekstration. Et skønt og alsidigt produkt, alle bør have!

Jeg håber dette blogindlæg har givet dig klarhed og inspiration til at vælge de Klairs produkter der gavner dig bedst!

Kærlig hilsen

Maja Kim

Kommentarer - 1

  1. Jeg har for et stykke tid siden købt Klais serum Vitamin C og Klairs E vitamin nok den beste mod pigmenter og tør hud mine pigmenter er blevet meget mindre og har fået en mere fugtig hud så klart jeg anbefaler det til andre med pigmenter i ders hud eller tør hud så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *