Dybe, rodfæstede bumser og cystisk akne

Hvad er cystisk akne?

Der findes et utal af forskellige typer akne, men vi kan hurtigt blive enige om, at cystisk akne der nærmest er rodfæstet inde i huden, kan være den mest frustrerende at behandle. Cystisk akne er forankret dybt i huden og er oftest hormonel eller genetisk betinget, som kan tage en evighed at behandle og holde under kontrol. 

Hvordan behandler og forbygger du cystisk akne?

Traditionel hudpleje med salicylsyre (BHA), benzoylperioxid og de mere naturlige aktive ingredienser som f.eks. heksehassel og lakridsrod, kan i de fleste tilfælde ikke forebygge cystisk akne, fordi det er begrænset hvor dybt de penetrerer og absorberes i huden. Disse er bedre til behandling af overfladiske hudorme og bumser, som sidder udenpå epidermis (det yderste hudlag). Til behandling af cystisk akne kan det kræve, at man går dybere ind i huden.

Hvad er nøglen til at behandle dybe og rodfæstede bumser?

For at komme dybe bumser til livs kræver det en forbedret penetration af aktive stoffer. Dette var kun muligt hos en kosmetiker eller dermatolog, indtil vi blev introduceret for et banebrydende bumseplaster, som tilhører næste generation af akne-pleje. 

ACROPASS TROUBLECURE er et banebrydende produkt, som gør det muligt at behandle dybe urenheder, på en kontrolleret og forsvarlig måde hjemme i din egen stue! Med en Grand Price for bedste nyeste produkt i 2018 i Korea og en bestseller i det koreanske beautymarked, er Trouble Cure et effektivt alternativ til dyre ansigtsbehandlinger med mange seancer. 

Hvad er patenteret Mikronålsteknologi?

Trouble Cure er et unikt bumseplaster som er baseret på en patenteret mikronålsteknologi, der ved hjælp af ultratynde nåle, som er hæftet på plasteret, tilfører en unik blanding af potente akne-bekæmpende ingredienser, som bekæmper bakterier og betændelse hurtigere end andre traditionelle bumseplastre og hudplejeprodukter. 

Gennem disse bittesmå nåle leverer plasteret aktive ingredienser som salicylsyre og tea træ, der kæmper mod akne – dybt inde i huden. I stedet for at lade ingredienserne ligge på overfladen af ​​huden, giver mikronålsteknologien altså mulighed for at akne-bekæmpende aktiver virkelig kommer dybt ind og stimulerer ’roden’ hvor betændelsen sidder. 

Plasteret indeholder andre superkrafter som niacinamid, der forbedre mikrocirkulationen, hyaluronsyre der hjælper med at holde området fugtet og forhindrer udtørring samt peptider, som hjælper med kollagenforsyning og heling af området hvor betændelsen og akne sidder. 

Hver mikronål er ekstrem tynd svarende til ca. 1/3 af hårets bredde, som kun giver et ’lille prik’ ved påsætning og en 100 % smertefri oplevelse. 

Til de mere tekniske hudpleje-nerds

Mikronålene giver en midlertidig og let ’punktering’ af huden, som stimulerer hudcellerne til at helbrede sig selv. Dette sætter gang i nogle processer som stimulerer vævsopbygning, hvor huden danner mere kollagen og øger helingsprocessen. De små mikroskopiske kanaler, som mikronålene danner, tillader samtidig en øget absorbering af aktiver på op til 400% sammenlignet med traditionel aknepleje, der udelukkende smøres på hudens overflade.

En øget penetrering af aktive stoffer kombineret med en øget vævsopbygning grundet nålene, gør Trouble Cure til et effektivt alternativ mod pleje af dybe, rodfæstede bumser og akne. 

Yderligere info om anvendelse af Trouble Cure kan læses under produktet HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *