Blogindlæg

Fantastisk hudpleje til sensitiv/tør eller dehydreret hud!

Et af mine absolut favorit mærker til sensitiv/tør eller dehydreret hud er Pyunkang Yul.
Produkterne er udviklet af Pyunkang Western Medical Center, som er en meget anerkendt Koreansk hudplejeklinik,
der er kendt for at behandle forskellige hudsygdomme.
Pyunkang Yuls produkter er produceret uden at gøre skade på dyr (dyreforsøg mv.), uden parfume og indeholder et minimum af ingredienser.

Et af mine absolut favorit mærker til sensitiv/tør eller dehydreret hud er Pyunkang Yul. Produkterne er udviklet af Pyunkang Western Medical Center, som er en meget anerkendt Koreansk hudplejeklinik, der er kendt for at behandle forskellige hudsygdomme. Pyunkang Yuls produkter er produceret uden at gøre skade på dyr (dyreforsøg mv.), uden parfume og indeholder et minimum af ingredienser, men er meget koncentrerede og virkningsfulde.

Pyunkang Yuls produkter er baseret på at opretholde en sund balance i huden, den rette balance mellem fugt og olie. Derfor er disse produkter også meget velegnet til tør og sart hud eller rosacea.

Produkterne er baseret på 2 forskellige rod ekstrakter:

  • Coptis Japonica rod ekstrakt, som er meget velegnet til fedtet/uren/olieret hudtype, da Coptis Japonica rod ekstrakt har en anti-inflammatorisk effekt og er meget rig på antioxidanter.
  • Astragalus Membrannaceus rod ekstrakt, er en meget nærende rod ekstrakt, som er yderst velegnet til anti-aging samt tør hud, da den beskytter og heler huden.

Normal til dehydreret, fedtet/olieret hudtype anbefales:

Tør til moden hud anbefales:

Jeg håber at dette har gjort jer lidt klogere på Pyunkang Yul serien og produkter, der kan hjælpe jeres hud igennem kulden uden tørhed.

I kan se et review af alle produkterne under hver produktbeskrivelse.

SHOP mærket her.

Kærlig hilsen
Maja Kim