3 skønne kvinders historie om, hvordan de er sluppet af med uren og fedtet hud!

Jeg får rigtig mange henvendelser omkring, hvordan man slipper af med uren, fedtet, kombineret hud. Det er måske også en af de sværeste hudproblemer at afhjælpe, da det kan være meget individuelt, hvad der virker samt, hvorfor og hvordan urenhederne opstår?! Derfor har jeg fået lov til at fortælle 3 skønne kvinders historier om, hvordan deres urene og fedtet hud er forsvundet, efter at de er startet med koreanske hudpleje produkter. Jeg håber at I kan finde noget inspiration i deres historier!

Lotte 25 år.

“Jeg har haft fedtet hud og ofte urenheder siden jeg faktisk var teenager. Når jeg tog makeup på, begyndte min hud hurtigt at skinne. Jeg har før læst meget godt om koreansk hudpleje, og været medlem af en gruppe på Facebook omhandlende samme emne. Da jeg en dag tilfældigt fandt surisuri.dk tænkte jeg at jeg går all in. Jeg bestilte derfor omkring 8 produkter i min første bestilling, startede stille ud og hold nu op, hvor blev jeg positivt overrasket!” 

“Jeg har aldrig haft pænere hud end jeg har nu, den er ikke længere fedtet og har sjældent en bums. Jeg har været i gang i omkring 3 måneder med min fulde koreanske rutine. I starten syntes jeg, at det var mange produkter at komme igennem, men nu vil jeg ikke undvære nogen af dem og slet ikke når jeg kan se, hvad de gør for min hud! Er så glad for at jeg gik i gang!” 

Min rutine er følgende:
1. Først fjerner jeg alt makeup af / og renser min hud med et oliebaseret renseprodukt. Der bruger jeg Heimish; all clean balm.
2. Så renser jeg min hud igen, med et vandbaseret renseprodukt fra Cosrx, low ph good morning gel cleanser.
3. 2-3 gange om ugen eksfolierer jeg min hud, og der bruger jeg Neogen bio-peel gauze peeling lemon.
4. Jeg bruger en toner på spray da det er nemt og hurtigt at påføre Pyunkang Yul, mist toner.
5. Så kommer jeg en essens på huden, og det er virkelig guld værd i hele hudpleje rutinen Cosrx, BHA blackhead power liquid.
6. Derefter påføre jeg en serum, som jeg aldrig ville undvære under min hudcreme Neogen, pore refine serum.
7. Øjencreme fra Cosrx, honey ceramide eye cream
8. Jeg bruger en ansigtsmaske, som jeg sover med natten over, jeg bruger den ikke hver nat, men når jeg synes min hud trænger til ekstra fugt. Cosrx, ultimate moisturizing honey overnight mask.
9. Til sidst men ikke mindst, ansigtscremen fra Pyunkang Yul, moisture cream.

Mine klart favoritprodukter må være:
1. Øjencremen fra – Cosrx, honey ceramide eye cream! Jeg er virkelig i chok over, hvad en øjencreme kan gøre. Jeg har altid haft meget mørke rander under mine øjne, lige meget hvad jeg gjorde. Der har denne her øjencreme virkelige gjort underværker for mig.
2. Må være Heimish, all clean balm, den fjernet ALT makeup, den svier ikke, den er lækker i konsistensen. Den gør lige præcis det den skal!
3. Nu skrev jeg hvad min nuværende hudpleje rutine er, og mit eksfolierings produkt er et nyt produkt jeg er gået i gang med. Mit første produkt (jeg brugte inden) var jeg helt solgt til, den hjalp min hud allerede anden gang jeg brugte det! Så helt klart med på en top 3 over favoritprodukter er Cosrx – one step pimple clear pads.

Sofia 27 år.

“Jeg er virkelige en af dem der har prøvet rigtig mange forskellige produkter inden jeg faldt over surisuri.dk. Jeg havde før hørt rigtig godt om koreansk hudpleje, men aldrig selv prøvet det. I og med at produkterne rent prismæssigt var til at overskue besluttede jeg at købe 7-8 produkter til at starte med.” 

“Der gik omkring 1-2 måneder inden jeg kunne se at min hud virkelig begyndte at klare op. Jeg fik justeret min rutine helt ind med hjælp fra Maja Kim, som altid er flink til at svare på mine spørgsmål via Facebook.”  

“Min hud er blevet så flot, uden rødme, tilstoppede porer og urenheder, får jeg en bums i ny og næ så hjælper de der bumse plastre fantastisk! Alle produkterne er så effektive!”

Min rutine er følgende:
1. Heimish; all clean balm, bruges kun om aftenen
2. Cosrx Low pH Good Morning Gel
3. Neogen Bio Peel Wine, bruger jeg 2-3 gange om ugen
4. Neogen Pore Refine Toner
5. Neogen Pore Refine Serum
6. Cosrx Mela 14 Ampuleeller Cosrx Centella Ampoule
7. Cosrx Honey Eye Cream
8. Cosrx PHA Renewal Power Cream
9. Cosrx Aloe Soothing Sun Cream, bruges om morgenen

“Elsker at bruge en sheet maske engang imellem samt de der bumseplastre er bare så gode! Ville ikke kunne undvære min Heimish Balm, som er den bedste makeup fjerner jeg nogensinde har prøvet, Neogen Serum, som virkelige afhjælper forstørrede og tilstoppede porer  samt den milde og dejlige Cosrx Good morning Gel.”

Christina 29 år. 

“Jeg har døjet med kombineret/uren hud siden efter min graviditet for nu 5 år siden. Intet har kunne fjerne de urenheder jeg har haft på mine kinder, indtil jeg gik i gang med koreansk hudpleje. Jeg blev inspireret af de der K-beauty bokse, det var let at overskue med 4-5 produkter!” 

“Jeg havde kun været i gang knap 1 uge før jeg kunne at at min hud blev pænere og urenhederne begyndte at forsvinde! Min talgproduktion er blevet markant nedsat, det kan ses på min hage og mine kinder som er blevet meget pænere. Det er nogle meget hurtigt virkende produkter og det syntes jeg er fedt. Er desunden vild med de Cosrx Pimple Master Patch, hvis man nu skulle ske at få en bums eller to, forsvinder de natten over!”

Min rutine er følgende:
1. Bruger en øjenmakeup fjerner, men vil gerne prøve Heimish når jeg er færdig med denne.
2. Herefter bruger jeg Cosrx Salicylic Daily Cleanser
5. Tørrer med ansigtet med Cosrx One Step Pimple Clear Pads
6. Dupper et par dråber af Cosrx BHA Blackhead Power Liquidpå kinderne og hagen (mine problemområder)
5. Smører hele ansigtet med Cosrx BHA Blackhead Power Cream
6. Slutter af med COSRX PHA Moisture Renewal Power Cream
7. Nogle aftener bruger jeg Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 

 “Hele rutinen tager max. 10 minutter og jeg er vild med alle produkterne, da de hver især gør så meget godt for min hud og er slet ikke udtørrende som jeg før har oplevet akne produkter kan være. Jeg er i hvert falde blevet stor fan af koreansk hudpleje.”

Hvis I har spørgsmål til de 3 kvinders rutiner eller I selv ønsker at komme i gang, men ikke ved hvor I skal starte, er I altid velkommen til at skrive til mig ??‍♀️

Kærlig hilsen

Maja Kim
majakim@surisuri.dk

Kommentarer - 1

  1. Hej Maja,
    hvor lyder det bare fantastisk og rigtig inspirerende. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang! Selvom min lidt ældre hud nok er sværere at gøre pæn så hurtig?.
    Kh
    Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *