Hudplejetips til den store fest!

Skønhedstricks til den store nytårsfest

Året er næsten forbi, men inden vi vinker helt farvel til 2019, er der den sidste store fest: nytårsfesten

Du har måske allerede planlagt dagen med nogle venner eller familien og har måske købt en glamourøs nytårskjole og et par glitrende stiletter. Det eneste du mangler er et par fifs til en strålende hud samt det sidste touch: makeup’en! 


Selvom der stadig er nogle dage til den store nytårsfest, er det aldrig for tidligt at begynde med at pleje kroppen og ansigtet med lækre hudplejeprodukter.Hvis du vil forvandle de tørre vinterben og ønsker mere glød i ansigtet, er du havnet det helt rigtig sted! Vi har nemlig listet nogle skønhedstips som vil forvandle dig til en strålende stjerne mens du tæller ned til det nye år.

8 timers søvn
Vi starter med et af de bedste og billigste tips til en strålende hud. Intet kan være bedre for din hud og dit velbefindende end en god omgang søvn. Og selvom vi ved, at det er lettere sagt end gjort, specielt hvis du i forvejen har juleferie, kan det virkelig gøre underværker for huden, udstrålingen og humøret, at få din søvnplan på sporet op til nytåret. 

Den billigste og bedste fugtighedscreme
Vand er en anden mirakelkur for at dulme forskellige hudproblemer, specielt tør, sensitiv og uren hud. Her i de tørre og kolde vintermåneder er huden ekstrem udsat og mere sart, derfor er det super vigtigt at fugte huden helt indefra. Sørg for, at drikke mindst seks glas vand om dagen, så din hud kan blive hydreret samt skylle alle toksinerne ud, før du går ind i 2020.

Fornyet glød med eksfoliering
Efterhånden som vi bliver ældre, bliver cellegenereringen langsommere. Det betyder, at kroppen bliver langsommere med at skille sig af med døde hudceller og generere nye. 

Når gamle hudceller begynder at hobe sig op på overfladen af huden, kan det give kedelig, ru og tør hud. Yderligere kan ophobning af døde hudceller resultere i tilstoppede porer som kan føre til urent hud i form af akne, bumser og hudorme. Den bedste måde at forebygge disse hudproblemer på, er simpelthen at skabe gode betingelser for huden. 


Ét af de vigtigste step til at skabe gode betingelser for huden er: EKSFOLIERINGMed eksfoliering fjerner du det øverste lag af døde hudceller, snavs og bakterier samt renser porerne og stimulerer dannelsen af nye hudceller. Dette er i sig selv med til at give en fornyet glød i huden i og med at du fjerner ujævnheder i form af tør og skallende hud. Eksfoliering giver også bedre mulighed for at hudplejeprodukter trænger bedre og dybere ind i huden, hvilket vil give en bedre effekt af de aktive stoffer. Omvendt er det spild af produkt, hvis du anvender cremer, serumer m.m. på en hud som ikke er eksfolieret, da døde hudceller og andet snavs danner en fortykning/lag samt tilstopper porerne, hvilket giver dårligere passage af hudplejeprodukter.

Der findes et hav af muligheder når det kommer til kropseksfoliering, men et godt bud herfra er Body Bubble Peeling fra Wish Formula som er en luksuriøs kropssvamp der gør underværker for huden. Du oplever med det samme, at din hud bliver mere jævn og gennemfugtet, da den både fungerer som mekanisk ekfoliering pga. svampens fibre samtidig med, at den fungerer som en kemisk peeling, da den indeholder frugtsyre. En super effektiv kombination, der giver maksimalt effekt.

I samme serie findes der en ansigtssvamp, Bubble Peeling Pad fra Wish Formula, som er en mindre udgave af kropssvampen og er tilpasset ansigtet. Ansigtssvampen er vædet i de mest populære ingredienser b.la. AHA, der eksfoliere huden i dybden, udjævner hudtonen og sætter gang i cellefornyelsen.


Fugt og næring efter eksfoliering 
Efter eksfoliering er det vigtigt at tilføre huden en serum eller en creme som nærer, holder huden fugtet og danner et beskyttende lag mod ydre påvirkninger. Se evt. de “10 trin” under menuen, og bliv inspireret af de trin der kommer efter step 3 “exfoliering”. Her kan du også læse om bl.a. cremer og serumer der er tilpasset de fleste hudtyper. 

Velplejede fødder og hænder 
Smukke fødder i glitrende stiletter samt neglelak på velplejede hænder er et must hvis de skal vises frem. Vi elsker nemme, effektive og simple løsninger til hudpleje, derfor kan vi varmt anbefale følgende fod- og håndmaske: Dry Essence Foot Pack og Dry Essence Hand Pack fra Petitfee som er ekstremt fugtgivende og blødgører tørre/ru hænder og fødder.

Farvel til sorte hudorme
De små sorte bæster er enhver kvindes mareridt. De sidder som regel de mest synlige steder på ansigtet, nemlig næsen, hagen og panden! Heldigvis findes der effektive produkter som både forebygger og fjerner sorte hudorme. Vores bedste bud er Wish Formulas Blackhead & Blackmask Home Spa Kit, som er udviklet til hjemmebrug. Det som gør dette Kit specielt i forhold til andre blackhead masker er, at den både fjerner hudorme samtidig med at den plejer og forebygger områder, der har tendens til at udvikle sorte hudorme. Sorte hudorme opstår nemlig når porrerne tilstoppes pga. en overproduktion af talg samt snavs og døde hudceller. Derfor er det ikke nok med en maske som kun fjerner hudormene – for de kommer igen hvis man ikke plejer området. I pakken får du en serum der anvendes lige efter masken. Serumet peeler og opstrammer åbne porerer samtidig med at den virker anti-inflammatorisk på urenheder. 

Giv dit hår et ekstra shine-boost!
Hvis du ønsker ekstra glans i håret skal du så småt begynde at pleje de tørre lokker, for glansfuldt og blødt hår kommer ikke af sig selv. Uanset om håret skal sættes op eller glattes til nytårsfesten, er håret med til at sætte prikket over i’et! Til et hurtigt og effektivt hårfix inden nytårsfesten anbefaler vi den populære Hair Sheep Steam Pack fra Mediheal som efterlader håret utrolig blødt og skinnende. Håret vil fremstå mindre tørt og kruset de efterfølgende dage og er derfor perfekt til at genoplive livløst hår på kort tid.

Få dine øjne til at stråle 
Har du fået for lidt søvn her i julen og ser dine øjne trætte og tunge ud? Så er det måske tid til en ny skønhedspartner, der kan bringe nyt liv til øjnene. Det er selvfølgelig vigtigt med masser af søvn og vand, men et hurtig fix kan ofte være nødvendig inden øjenmakeup’en lægges på. Panda Eye Essence Mask fra Wish Formula er en opkvikkende mirakelmaske, der giver nyt liv til trætte og dehydrerede øjenomgivelser. Anvend den dagen inden nyårsfesten samt lige inden du lægger din endelige fest-makeup om aftenen. 

Det sidste finish: makeup
Nu hvor du både har plejet huden og fået lækre stænger samt glansfulde hårlokker, er det tid til at pifte ansigtet op med en flot make-up der gerne skal holde hele aftenen.

Vi har super gode erfaringer med All Day Tight Makeup Setting Fixer fra So’ Natural som er en anmelderrost makeup setting spray, der vandt en førsteplads i en koreansk testpanel med profesionelle k-beauty eksperter. Den har en super god evne til at bevare makeup’en hele dagen så du ser frisk og glødende ud, selv på de vildeste dansegulv med sved på panden! 

Spray dit ansigt før du lægger makeup, så du opnår en perfekt base. Når du er færdig med at lægge makeup, sprayer du igen ansigtet. På den måde opnår du den bedste effekt og dit makeup vil holde hele dagen. 

Til jer der har fine linjer eller store åbne porer og døjer med fedtet hud, kan vi varmt anbefale No Poreblem Primer fra Touch In Sol, som er en primer, der er elsket for dens evne til at udfylde fine linjer og store porer. 
Den får huden til at føles glat, silkeblød og gør ansigtet klar til påføring af make-up. Primeren anvendes under make-up’en. 

En smuk øjenskygge kan gøre en kæmpe forskel og kan få øjnene til at se mere attraktive ud. Der er rigtig mange farver og kombinationer at vælge i mellem, men vi elsker glitrende coral farver som passer til enhver hudfarve og tone – med Metallist Starlight Palette #2 Twinkle Coral fra Touch in Sol  går du nemlig ikke galt i byen. Paletten indeholder både neutrale og corale nuancer som skaber en perfekt base, samt glitrende øjenskygger til at skabe mere dimension og et markant partylook! 

Efter påføring af øjenskygge er det et must at vipperne også komplementeres med en god mascara, så øjnene træder mere frem og får et attraktivt finish-look. Vores favorit mascara er Code9 Extra Volume Curl Metal Maxicara fra Neogen som er en vandfast mascara der er testet til at holde i op til 33 timer. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om din mascara falmer henover dagen, da dine vipper vil bevare sit smukke look over et helt døgn! 
Mascaraen giver både store og fyldige vipper som ikke klumper og har en innovativ metalbørste, der kan nå ind til de fineste små vipper i øjenkrogene. En absolut must-have mascara der bør være i enhver kvindes makeup taske! 

Nytårsaften går som regel med lækkert mad og festlige drikke, derfor anbefaler vi læbestifter med langtidsholdbar effekt, der ikke smitter af eller tværer ud i løbet af aftenen. SecretKey er super populære for deres two tone glow læbestifter, som bevarer deres farve hele dagen samtidigt med at de plejer læberne. 

Hvis du døjer med tørre læber kan det være nødvendigt med lidt pleje inden du påfører læbestift. Vi har et par afsluttende tips som du allerede kan gå i gang med i dag:


  1. Eksfolier dine læber
    Den nemmeste og billigste måde at eksfoliere dine læber på er at bruge en blød og tør tandbørste hvor du forsigtigt gnubber læberne fri for døde hudceller og flager. Når du skiller dig af med det tørre hudlag, bliver dine læber mere modtagelige for den efterfølgende pleje. 

 

  1. Fugt dine læber
    Dagen inden nytårsaften kan du påføre en fed lotion eller en god olie inden du skal sove. Det vil holde på fugten og pleje dine læber hele natten. Vi kan også varmt anbefale Oil Blossom Lip Mask fra Petitfee som er en læbemaske der giver intensiv pleje af tørre og sprukne læber. Læbemaske gør dine læber bløde, smidige og bibeholder læbernes fugt i løbet af natten. 

 

  1. Påfør læbestiften
    Efter at du har eksfolieret og plejet dine læber, kan du nu lægge din læbestift. Hvis du stadig føler dine læber er en smule tøre, kan du smøre en neutral og farveløs læbepomade på lige inden læbestiften.


Vi ønsker alle et godt og lykkebrigende nytår fra SuriSuri og håber det nye år bringer masser af glæde ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *