Blogindlæg

Min hudplejerutine har hjulpet mig af med fedtet og uren hud!

Jeg har i rigtig mange år døjet med fedtet hud, store tilstoppede porer og urenheder.
Jeg har prøvet alverdens forskellige mærke og produkter, men aldrig fundet noget, som havde en vedvarende effekt på min hud.
Indtil koreansk hudpleje blev en “game changer” for min hud!

Opdateret 2022.

Jeg har i rigtig mange år døjet med fedtet hud, store tilstoppede porer og urenheder. Jeg har prøvet alverdens forskellige mærke og produkter, men aldrig fundet noget, som havde en vedvarende effekt på min hud. Indtil koreansk hudpleje blev en “game changer” for min hud!

Mødet med koreansk hudpleje er blevet en “game changer” for min hud. Jeg har fået reguleret min talg produktionen, hvilket gør at min hud ikke fedter til i løbet af dagen og mine porer ikke bliver nær så tilstoppede samt syner mindre. Inden jeg startede på koreansk hudpleje, eksfolierede jeg sjældent min hud, nu gør jeg det ca. 2-3 gange om ugen, hvilket gør, at jeg får fjernet de døde hudceller, som kan være skyld i talg bliver fanget nedenunder huden og urenheder opstår. Jeg anvender produkter, der hjælper med at udjævne min hudtone, så min hud fremstår langt mere ensartet, og så bruger jeg selvfølgelig et hav af sheet masker, som er de perfekte “quick fix” til huden.

Jeg har aldrig haft pænere hud, takket være mine faste hudpleje rutiner morgen og aften.

Nedenfor kan I læse, hvilke produkter jeg er størst fan af lige nu.

Min hudplejerutine 2022:

Trin 1: Oliebaseret rens

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying er formuleret med en patenteret ingrediens Tri-Peel Acid™, som indeholder et kompleks af AHA, BHA og PHA der tilsammen giver en mild eksfoliering og dybderensning af huden på overfladen og dybt inde i porerne. Den fjerner effektivt døde hudceller, snavs og forureningspartikler, som hober sig op i løbet af dagen. Derudover indeholder formularen næringsrige olier, såsom jojobaolie der tilfører huden fugt og gør den fløjlsblød, mens tea tree olie virker antibakteriel og dræber akneforårsagende bakterier.

Trin 2: Vandbaseret rens

d’Alba Piedmont Peptide No Sebum Mild Gel Cleanser er en let og mild rens, der dybderenser porerne ved hjælp af en fantastisk sammensætning af BHA-syrer. Derudover indeholder rensen calamin pulver samt en blanding af 20 aminosyrer, der balancerer huden og minimerer pigmentering. Hvid trøffel ekstrakt er en effektfuld anti-age ingrediens, da den hjælper til med at stimulere cellefornyelse og fjerne døde hudceller, så huden fremstår frisk og fornyet.

Trin 3: Eksfoliering

(2-3 gange om ugen)

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea er peeling pads gennemvædet i en væske, der indeholder en masse naturlige planteekstrakter heriblandt grøn te, samt kemiske eksfolierende ingredienser såsom glykol-, mælke- og vinsyre. Grøn te er pakket med anti-oxidanter, der virker anti-inflammatorisk og beroligende, samt virker yderst fugtgivende, anti-aging og kan udjævne pigmentering. En effektiv stjerneingrediens, der holder huden sund og stærk!

Trin 4: Toner

Her veksler jeg imellem 3 forskellige tonere, der fugter og forbygger tilstoppede porer, samt urenheder.

Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner er formuleret med hele 83% matcha vand, som er fyldt med opstrammende antioxidanter samt 5% naturligt BHA fra pilebark, der vil bidrage til en mere ensartet hud struktur. BHA giver en mild eksfoliering ved at fjerne døde hudceller fra hudens overflade og dybt inde i porerne. Samtidig vil BHA’s fedtopløselige egenskaber, blødgøre hudorme og løsne overskydende talg i porerne, som vil forebygge urenheder.

Cosrx Pure Fit Cica Toner er beriget med 81% Cica-7-kompleks, som er 8 gange højere end produkterne i Cosrx’ tidligere centella-serie. Cica-7-kompleks er en avanceret og koncentreret formel med 7 forskellige centella ingredienser, som giver en tredobbelt beroligende effekt, der hjælper med at lindre, genvinde og styrke svækket hud.

Cosrx AHA BHA Vitamin C Daily Toner indeholder et patenteret Golden-RX-Complex™ som afbalancerer hudens sebum produktion. Hvis du har fedtet hud, vil du opleve, at din hud føles mindre fedtet og omvendt hvis du har knastør hud, vil du opleve, at toneren genopliver huden ved at stimulere talgkirtlerne. Indholdet af AHA renser og udjævner hudtonen, så den fremstår mere klar og ensartet. BHA renser porerne i dybden og er en effektiv ingrediens til at forebygge urenheder i form af hudorme og bumser.

Trin 5: Essens

Cosrx; Advanced Snail Radiance Dual Essence er formuleret med 74% triple mucin complex og 5% niacinamid, der er det perfekte match til at forbedre hudens fugtniveau, elasticitet og glathed. Essencen leverer tydelige og mærkbare resultater, der giver et dagligt fugtboost samt reducerer rynker og ujævnheder ved kontinuerligt brug.

Trin 6: Serum

Her veksler jeg imellem 2 forskellige, den ene giver en mere ensartet hud og den anden virker olie/fugt regulerende samt beroligende for huden.

Cosrx Pure Fit Cica Serum består af 76% koncentreret Cica-7-kompleks som er 7 gange højere end produkterne i Cosrx’ tidligere centella-serie. Cica-7-kompleks er en avanceret og koncentreret formel med 7 forskellige centella ingredienser, som giver en tredobbelt beroligende effekt, der hjælper med at lindre, genvinde og styrke svækket hud.

Goodal Green Tangerine Vita C Dark Spot Serum er pakket med C-vitamin fra grøn mandarin! Grønne mandariner er kun til rådighed 4 gange om året og indeholder 10 gange så meget vitamin C som almindelige mandariner. Kombineret med bl.a. niacinamid (vitamin B) afhjælper Vita C serum og creme pigmentering, solskader og ar. 

Trin 8: Øjencreme

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream med sort te, som hvedingrediens, som er en kraftig og virksom ingrediens mod aldringstegn. Sort te er fyldt med antioxidanter, som hjælper med at beskytte huden mod UV-skader og miljøforurenende stoffer. Dets høje indhold af koffein, øger mikrocirkulationen, toner og opstrammer huden omkring øjenpartiet.

Trin 9: Ansigtscreme

Mizon Black Snail All In One Cream er en eksklusiv anti-age creme med hele 90% snegleslim samt ekstrakter fra 20 forskellige planter, der virker helende, opstrammende og antibakteriel. Cremens mange egenskaber gør, at den er god til tør såvel som fedtet hud, og kan anvendes til at forebygge urenheder, hyperpigmentering, pletter eller milde grader af ar.

Isntree Green Tea Fresh Emulsion er en forfriskende ansigtslotion/emulsion, der primært er formuleret til kombinerede og fedtede hudtyper, som går ind og afbalancerer talg- og fugtbalancen i huden. Indholdet af grønne og milde ingredienser som centella asiatika gør den samtidig velegnet til følsom og atopisk hud, der har tendens til rødme og irritation. Dens hypoallergene og anti-inflammatoriske egenskaber, giver straks en lindrende virkning på huden.

Trin 10: Solcreme

Jeg anvender altid solcreme om dagen!

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ er en anmelderrost solcreme, formuleret med både kemiske og mineralske solfiltre, som altså giver denne høje solfaktor mod både UVA- og UVB stråler. Den giver ikke huden et hvidt skær eller en fedtet overflade. Solcremen indeholder en høj koncentration af Aloe Vera, som beroliger og fugter huden, imens den bliver solbeskyttet.

Trin 10: Overnight Sleeping Mask

Cosrx Honey Overnight Sleeping Mask er en 3-i-én fugtgivende og beroligende gelmaske, der både kan anvendes som en natmaske, wash-off maske eller som en dagcreme. Maskens forfriskende gelkonsistens gør den netop til et multitaskende produkt, som stort set passer til alle hudtyper. Masken er beriget med hele 87% propolisekstrakt som er kendt for sine anti-inflammatoriske og anti-antibakterielle egenskaber, som dæmper irritation, forebygger urenheder og betændelse.

Kommentarer - 2

 1. Hej!

  Jeg synes det er så fedt at der endelig er en butik der sælger koreansk / asiatiske brands her i DK, det har vi manglet!
  Især os der ikke har skandinavisk hud!
  Det er så dejligt at der er mange ting at vælge imellem, glæder mig til at prøve de forskellige mærker og hvad de kan! 🙂

  Kh Angelica

 2. Hej Maja Kim.
  Jeg synes det er fantastisk, at der findes en hjemmeside som dette. Jeg er kæmpe koreansk hudpleje fan og siden jeg er en pige på 16, kan min hud ofte bryde ud -her komme hudpleje produkterne til gode. Det er fantastisk at det kun er 1-3 dages levering, hvor når jeg plejer at bestille koreansk hudpleje fra internationale hjemmesider kan det tage en evighed. Det er er derimod også dejligt at du har en blog, hvor man kan blive inspireret til at prøve lidt forskelligt. Tusind tak. <3

  Love,
  Safia, 16

Kommentarsporet er lukket.