Slået op d.

surisuri’s 2 års fødselsdag!

Skrevet af Maja Kim Madsen

2 års fødselsdag!

surisuri fylder 2 år, og det vil vi gerne fejre med jer. Vi vil først give et kæmpe tak til alle vores loyale og fantastiske kunder, der har givet os muligheden for at skabe hele surisuri universet. Derfor kan du trykke alle dine yndlings produkter hjem med hele 20% rabat fra d. 30/8 til og med d. 2/9. Yderligere vil alle modtage minideluxe sizes ved alle ordre og opleve egenskaberne ved nye og imponerende produkter. De sidste 2 år har skabt muligheden for, at vi kan tilbyde de bedste produkter indenfor koreansk hudpleje til alle kvinder og mænd, der har turde springe ud i det koreanske skønhedsunivers. Det er en stor ære for os, og vi er utrolig glade for den store opbakning og den enormt positive feedback, som er set fra vores kunder.

Derfor kan du lige nu med fordel få fingrene i gamle kendinge eller finde helt nye hudplejeprodukter, som er den rene luksus for din hud. Vores brede sortiment appellerer til et bredt udstræk af hudtyper og behov, og vi har med sikkerhed noget til dig. Se nærmere på vores kvalitetsprodukter og udvid din hudpleje horisont.

Fra idé til realitet

Koreansk hudpleje har i de senere år oplevet en stor udvikling, der har skabt anmelderrost og specifik hudpleje. Hos surisuri er vi stolte over at kunne tilbyde alle vores kunder de produkter, som de har brug for i deres hverdag. Vi har fra start ønsket at åbne døren op til et spændende og nyfortolkende skønhedsunivers, som nu er blevet en realitet. I dag tilbyder vi et dybt sortiment af skønhedsprodukter, der er nøje udvalgt for at skabe en forskel for dig.

Tusind tak for de første 2 år, vi ser frem til mange flere!

Kærlig hilsen

Maja Kim

Gå til shoppen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *