Blogindlæg

Kan man bruge den samme creme året rundt?

Kan man bruge den samme creme året rundt? Vinteren er ovre og det dufter af […]

Kan man bruge den samme creme året rundt?

Vinteren er ovre og det dufter af forår! Det giver god anledning til at få ryddet lidt op i skuffen med cremer. Vejret og temperaturen har nemlig en kæmpe indvirkning på huden.

I vintermånederne kan du opleve at huden har nemmere ved at blive tør, skallende eller irriteret – derfor har huden oftest brug for en creme der er lidt federe og med en bedre beskyttelsesevne mod frost og kulde.

I forårs- og sommermånederne stiger temperaturen og luftfugtigheden hvilket, for nogen, kan have stor betydning for hvordan huden reagerer. Nogle vil opleve at huden har tendens til at fedte mere end normalt mens andre vil opleve at huden bliver mere varm og rød eller tør og stram. Derfor er det en rigtig god idé at mærke efter og bruge en creme, der netop passer til din hudtype og hudtilstand afhængigt af vejret, da det kan have en kæmpe betydning for hudens sundhed og udstråling.

Glem ikke solcremen

En god creme der netop passer til din hudtype efterfulgt af en ansigtssolcreme er alfa omega, for at holde huden smidig, fugtet og sund.

Selvom vi hos surisuri anbefaler solcreme året rundt, har vi ekstra meget fokus på solcremer i denne tid på året, da solens skadelige UV-stråler gradvis forstærkes. Hvis du ikke beskytter huden, kan UV-strålerne modarbejde mange af de gavnlige effekter din ansigtscreme har. For at få det optimale ud af din hudplejerutine, er det derfor essentielt med en solcreme som det sidste step, for at bevare en smuk og strålende hud året rundt.

Vores absolutte bestseller på solcremer er Cosrx; Aloe Soothing Sun Cream

Denne anmelderroste solcreme er formuleret med både kemiske og mineralske solfiltre, som altså giver denne høje solfaktor mod både UVA- og UVB stråler. Den giver ikke huden et hvidt skær eller en fedtet overflade. Solcremen indeholder en høj koncentration af aloe vera, som beroliger og fugter huden, imens den bliver solbeskyttet. Kunder melder tilbage, at solcremen har en behagelig duft og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, og så er den nem at anvende make-up over.

Hvilken creme passer til min hudtype/hudtilstand?

 Fedtet/kombineret hud

Hvis du døjer med fedtet eller kombineret hud, og synes at din hud føles mere fedtet efterhånden som vejret bliver varmere, anbefaler vi at du bruger lette gel-cremer frem for tykke cremer. Gelcremer indeholder mindre fedt, men masser af fugtgivende ingredienser, som din hud har brug for i det varme vejr. Når huden mangler fugt, vil den automatisk kompensere for fugtmanglen ved at skrue op for talgproduktionen. Derfor er FUGT kodeordet til dig der føler at huden skinner lidt for meget!

Vi kan varmt anbefale vores populære gelcreme fra Isntree – Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream, som er en fugtgivende gel-creme med en høj koncentration af 5 forskellige hyaluronsyre, som giver en intens hydrering i alle hudlag og holder huden gennemfugtet hele dagen. Den har en utrolig let gel-konsistens og har en kølende effekt på huden som du slet ikke kan modstå!

Et andet alternativ er vores AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer. Dette er en lækker og blød letvægts fugtighedscreme, der indeholder en cocktail af naturlige urteekstrakter fra propolis, aloe vera og grøn te, som har antibakterielle og beroligende egenskaber. Cremen er til dig, der døjer med fedtet hud og har lettere urenheder,og ønsker en afbalancering af hudens talgproduktion.

Uren hud

Hvis du døjer med meget uren hud i form af acne, skal du i første omgang gå efter hudplejeprodukter med AHA, BHA og PHA samt have fokus på cremer der har eksfolierende og antibakterielle egenskaber. Vi anbefaler at du veksler lidt mellem to forskellige cremer – ét som er målrettet urenhederne og ét som er målrettet din generelle hudtype (f.eks. tør, fedtet, sensitiv, moden m.m.).

Til forebyggelse og reducering af urenheder anbefaler vi Some Bi Mi – AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cream, som er formuleret til at mindske urenheder på blot 30 dage. Cremen indeholder stærke antibakterielle egenskaber, der dræber akne-forårsagende bakterier. Derudover har den en mild eksfolierende effekt, der renser porerne og holder huden fri for døde hudceller og snavs.

 Tør hud

Hvis du oplever at din hud føles tør og stram uanset vejrskifte, skal du fortsat gå efter lidt federe cremer, der forsegler din hud med nærende olier og fugtbevarende ingredienser.

Vores Hyaluronic Acid Moist Cream fra Isntree, er en intensiv fugtighedscreme, der holder huden hydreret hele dagen. Den indeholder 5 forskellige hyaluronsyrer der varierer i størrelser og som bliver absorberet i de forskellige hudlag. Cremen genopretter hudens fugtbalance og danner en fugtbarriere vha. styrkende olier som argan, abrikos og baobab.

Sensitiv og inflammeret hud

Sensitiv hud har oftest en hudbarriere der er svækket, derfor er det yderst vigtigt med skånsomme og milde cremer, der reparerer og styrker hudbarrieren, samtidig med at huden tilføres en masse fugt og beroligende ingredienser. Du skal gå efter cremer der er allergivenlige, uden parabener og parfume.

Cosrx – Balancium Ceramide Cream er en mild og plejende creme, som indeholder fantastiske ingredienser som vil hele, nære og reparerer huden. Ydermere indeholder ansigtscremen flere forskellige ekstrakter fra centella asiatica planten, samt hyaluronsyre. Denne kombination vil gennemfugte de nederste hudlag og fastholde fugten i længere tid, hvilket resulterer i sundere og glødende hud.

Vores anmelderroste creme fra Pyunkang Yul – intensive repair cream, er også et hit når det gælder sensitiv hud. Det er en intensiv reparerende ansigtscreme, fyldt med naturlige planteekstrakter, ceramider og peptider, der tilsammen har en genopbyggende og styrkende effekt på hudbarrieren. Den giver samtidig en masse fugt og låser fugten inde i huden gennem nærende olier som macadamia og sheasmør.

 Anti-age

Allerede ved 25-års alderen falder kroppens egen kollagenproduktion og huden vil så småt miste sin elasticitet og spændstighed. Heldigvis findes der cremer der er målrettet til dig, der ønsker den bedste version af din hud uanset alder! Med hensyn til antiage cremer, er det hovedsageligt aktive ingredienser med fokus på stimulering af kollagenproduktionen vi er interesserede i. Samtidig skal en anti-age creme også have styrkende effekt på hudbarrieren, da en stærk barriere er mere modstandsdygtigt overfor faktorer der kan nedbryde og ødelægge huden. Når det er sagt, vil vi understrege, at den allerbedste form for anti-aging helt klart er solbeskyttelse! Hvis du ikke beskytter din hud fra solens skadelige UV-stråler, vil du ikke opnå den fulde effekt af dine anti-age cremer, da disse vil modarbejde hinanden. Så en god anti-age creme efterfulgt af en solcreme, er den bedste kombination til at bevare hudens ungdommelige glød.

Vi vil præsentere en af vores nyheder, som er et innovativt og banebrydende produkt! Neogen – Agecure Antiager Facial top Coat indeholder en cocktail af luksuriøse og nøje udvalgte ingredienser som perleekstrakt og 0,1 ppm mikroaktivt kosmetisk guld. Den indeholder samtidig nogle af de stærkeste antioxidanter såsom Coenzyme Q10, E-vitamin, C-vitamin, Liponsyre og Glutathion, der alle virker opstrammende og revitaliserende samt reducerer dybe linjer og rynker.

Hvis du har brug for yderligere rådgivning…

Så er vi klar på tasterne og hjælper dig gerne med at vælge den rette creme der passer til netop din hudtype/tilstand. Skriv en mail til majakim@surisuri.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *