The K-Beauty Box

Få en månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter! ❤️ Der er ingen binding.

Boksen udsendes imellem den 18.-20. i hver måned.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Bliv medlem

Koreansk selvforkælelse på abonnement!

Kunne du også tænke dig at få en lækker månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter? Boksen kan anvendes af alle hudtyper og indeholder som minimum altid nyheder samt:

– 1-2 full size produkter
– Forskellige deluxe mini størrelser (10-50 ml.)
– Lækre kvalitetsmasker (sheetmasker, øjenmasker, hånd/fodmasker mm.
– Almindelige prøver ❤️

Udsendes imellem den 18.-20. i hver måned.

Bemærk: The K-Beauty Box kan ikke bestilles sammen med andre produkter, da der tegnes et abonnement.

Sådan fungerer det

1. Bliv medlem

Bestil senest den 15. i en måned, og få samme måneds boks tilsendt.

2. Sendes til DAO Pakkeshop

Boksen udsendes imellem den 18.-20. i hver måned til nærmeste DAO pakkeboks.

3. Nyd din æske

Gå på opdagelse i din nye K-Beauty Box ❤️
Der er ingen binding.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Bliv medlem

Alt det bedste K-Beauty

Hvorfor elsker vi koreansk hudpleje? Fordi koreanske hudplejeprodukter er virksomme produkter, der hurtigt leverer synlige resultater. Koreansk hudpleje er baseret på gode naturlige ingredienser og uden skadelige stoffer. Produkterne er drøje i brug og man får meget for pengene. Indpakningen er innovativ, sjov samt anderledes, og appellerer til at man får produkterne brugt ❤️

Så hvorfor ikke få tilsendt det nyeste indenfor K-beauty hver måned, i form af en koreansk beauty boks på abonnement? Tilmeld dig The K-Beauty Box og få nye koreanske hudpleje lækkerier tilsendt hver måned.

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 1. Nina Poulsen

  En super fin beauty boks! Dejligt at prøve lidt forskelligt når man er ny indenfor koreansk hudpleje. Syntes specielt at det er lækkert med de små fine minis der altid er med. Kan klart anbefales!

 2. Elsebeth Thygesen (verificeret ejer)

  Maja er utrolig serviceminded og meget hurtig og fleksibel. Og samtidig er hun inspirerende og hendes besked er fuld af varme.

 3. Mathilde Andersen (verificeret ejer)

  En rigtig lækker boks for alle skincare lovers! Det er en fed måde at få lov til at prøve mange forskellige produkter og udforske koreansk hudpleje, som jeg nu er blevet helt forelsket i 😉 Det er en skøn gave til sig selv hver måned!

 4. Maria L.

  Det er så dejligt at få tilsendt nye produkter hver måned og specielt dejligt at de små luksus mini produkter nemt kan tages med når man skal på ferie. Man får virkelig testet mange forskellige produkter af til ikke særlig mange penge! Kan kun give de varmeste anbefalinger 🙂

 5. SNV (verificeret ejer)

  Det er super hyggeligt med sådan en boks. Det er altid sjovt at se hvad der gemmer sig af godter i den når jeg får den hjem. Det er en rigtig nem måde at få prøvet en masse nye produkter af på og når man ikke ved hvad det er man får hjem i den, så føles det lidt som en lille gave hver gang. Prisen er super fair i forhold til hvad man får af dejlige produkter, så den kan helt klart anbefales fra min side af.

 6. Zaynab (verificeret ejer)

  Glæder mig hver måned til denne boks, fordi jeg ved at jeg altid vil få noget godt, selvom jeg får noget jeg umiddelbart ikke ville have købt selv.
  Ren fornøjelse!

 7. Emilia (verificeret ejer)

  Super lækker box, med fantastiske overaskelser hver gang! Glæder mig hver måned til at se hvad de nye spændende produkter mon kan være. Man får utrolig meget for pengene, og jeg vil helt klart anbefale denne box!

 8. Connie Christensen (verificeret ejer)

  Har indtil videre kun købt en box, men den var jeg super glad for, så nu glæder jeg mig til den næste. Alle pengene værd 🙂

 9. Mette E (verificeret ejer)

  Super lækker selvforkælelsesboks med lækre produkter. Det er fedt med de lækre masker, og de små rejsestr/prøver, så man kan afprøve produkterne inden køb. Jeg har tør hud, og er slet ikke vant til at opleve produkter, der giver så meget fugt til huden. Jeg er fan. Derudover har jeg i de sidste mange år haft store problemer med allergi, specielt omkring øjnene, hvor de fleste produkter har givet hævelser, udslæt og røde ru pletter i dagevis efter afprøvning af et nyt produkt. Med disse koreanske produkter glemmer jeg helt min allergi, da ikke et eneste af dem, har fremkaldt en reaktion. Min hud er glattere, mere gennemfugtet og omkr. øjnene er huden blevet mindre rynket at se på. Jeg er så tilfreds.

 10. Jacqueline Boa (verificeret ejer)

  Til trods for at være allergisk for snegleestrakt og at det var temaet for halvdelen af boksen denne måned, så er jeg yderst tilfreds! Jeg tror simpelthen hun må have noget tankelæseri, for alle de øvrige produkter er produkter, jeg ville købe til mig selv i fødselsdagsgave. Jeg er vildt glad for de små størrelser, så jeg kan teste produktet ud og se, om jeg eventuel skulle have en reaktion. Det gør nu ikke så meget med det snegl der, for julen er jo rundt om hjørnet og jeg tænker andre kunne blive super glade for det!

 11. Yousef Suweilem

  Altid lækkert at åbne sådan en fin selvforkælelses gave jeg overrasker mig selv med hver evig eneste måned! Helt klart et af månedens højdepunkter, hvor jeg kan tage mig tid til at slappe af og prøve de nye fine hudplejeprodukter!

 12. christina almstrup (verificeret ejer)

  Jeg er ovenud begejstret over min månedlige K-beauty box – jeg kan slet ikke få armene ned og vil anbefale alle til at bestille. Altid lækre produkter, der er anvendlige. Derudover får man en lækker indpakning med en lille beskrivelse til hvert produkt. Jeg er vild med det!

 13. Stinna (verificeret ejer)

  Min første K-Beauty Box og sikke en dejlig overraskelse. Super lækker med en masse skønne produkter jeg på ingen måder har prøvet før. Det giver mig mod på meget mere og især mod på at prøve mere i din shop.

 14. Stefanie Nielsen (verificeret ejer)

  Jeg har for første gang modtaget min boks.

  Den indeholdte produkter jeg aldrig har prøvet før, så med et lidt skeptisk sind kastede jeg mig over dem.
  Jeg kan med ro i sindet fortælle at de alle er fantastiske! De matcher deres ord, og især denne boks er fantastisk da den handler meget om fugt og jeg har ekstrem tør hud.

  Jeg glæder mig allerede til om en måned, så jeg igen kan forkæle min hud

 15. Marie (verificeret ejer)

  Jeg var meget glad for min første k Beauty boks som var denne boks 🙂
  Flot æske med dejlige produkter, som jeg aldrig havde prøvet eller hørt om før 🙂

 16. Cammilla Natalie Jensen (verificeret ejer)

  En fantastisk boks som jeg efterhånden har fået i mange mange måneder. Jeg bliver aldrig skuffet og jeg ser altid frem til at åbne den! Den er fyldt med godter og det det føltes som om at jeg har fødselsdag hver måned! Kan anbefales til enhver tid!

 17. Henriette (verificeret ejer)

  Jeg har modtaget boksen i et par måneder nu, og jeg ser frem til at modtage den hver måned. Virkelig lækre produkter, og så elsker jeg, at der er et tema til hver boks. Som bonus er der i hver boks et lille skriv om, hvordan du bruger de forskellige produkter. Den kan varmt anbefales.

 18. Juliane Sehn (verificeret ejer)

  Super fedt beauty box. Den fullsize produkter der kommer er altid en rigtig god en, og de sheet masker er ?????? Jeg er også glad for de små prøver og mini sizes, dem gemmer jeg til rejser 🙂

 19. Karin Nielsen (verificeret ejer)

  Fin boks med lækre, blandede produkter, så man kan prøve lidt forskelligt. Da man ikke ved, hvad der er i fra måned til måned, er der et dejligt overraskelsesmoment tilknyttet, og man får mulighed for at afprøve produkter, man måske slet ikke vidste, man ikke kunne undvære ?
  Der medfølger en udførlig beskrivelse af produkterne (på dansk), så man hurtigt kan læse om de enkelte produkters egenskaber.

 20. Anne-mette Hansen (verificeret ejer)

  Virkelig lækker boks med hele to full size produkter i den jeg modtog. Meget positivt overrasket! Langt bedre end andre bokse på markedet.

 21. Kasper Larsen (verificeret ejer)

  Mange gode små prøver, og temaerne er godt udvalgte. Boksen er helt sikkert pengene værd. Desværre er mange af produkterne ret så parfumerede, og det er især ærgerligt med full size produkterne. Har måtte give flere ting væk, så jeg har desværre måtte afmelde min :/

 22. Jeanne (verificeret ejer)

  Love the k beauty box! Because i can try other new products =)) and i’m looking forward to it every single months <3 love it

 23. Sahar (verificeret ejer)

  Rigtig spændende produkter og jeg glæder mig hver måned til at modtage min pakke. Det er anderledes produkter, som ikke kan fåes i butikkerne.

Anmeld The K-Beauty Box

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Tilmeld mig