The K-Beauty Box

Find dine nye K-Beauty favoritter…

Månedlig boks med nye spændende K-Beauty produkter 💖

• Nyt tema hver måned
• Udsendes imellem d. 18.-20. hver måned
• Ingen binding – opsig når som helst!
• Pris 229,00 kr. inkl. fragt

Bliv medlem – ingen binding Gå till K-beauty box sverige

Sådan fungerer det

1. Bliv medlem og optjen point

Bestil senest den 15. i en måned, og modtag denne måneds boks.

2. Sendes til GLS Pakkeshop

Boksen udsendes imellem den 18.-20. i hver måned til nærmeste GLS Pakkeshop.

3. Nyd din K-Beauty Box

Gå på opdagelse i din nye K-Beauty Box ❤️
Der er ingen binding.

Koreansk selvforkælelse på abonnement!

Kunne du også tænke dig at få en lækker månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter? Boksen kan anvendes af alle hudtyper og indeholder som minimum altid nyheder samt:

– 1-2 full size produkter
– Forskellige deluxe mini størrelser (10-50 ml.)
– Lækre kvalitetsmasker (sheetmasker, øjenmasker, hånd/fodmasker mm.)
– Almindelige prøver ❤️

Udsendes imellem den 18.-20. i hver måned.

Bemærk: The K-Beauty Box kan ikke bestilles sammen med andre produkter, da der tegnes et abonnement.

Alt det bedste K-Beauty

Hvorfor elsker vi koreansk hudpleje? Fordi koreanske hudplejeprodukter er virksomme produkter, der hurtigt leverer synlige resultater. Koreansk hudpleje er baseret på gode naturlige ingredienser og uden skadelige stoffer. Produkterne er drøje i brug og man får meget for pengene. Indpakningen er innovativ, sjov samt anderledes, og appellerer til at man får produkterne brugt ❤️

Så hvorfor ikke få tilsendt det nyeste indenfor K-beauty hver måned, i form af en koreansk beauty boks på abonnement? Tilmeld dig The K-Beauty Box og få nye koreanske hudpleje lækkerier tilsendt hver måned.

Se tidligere bokse

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 1. Nina Poulsen

  En super fin beauty boks! Dejligt at prøve lidt forskelligt når man er ny indenfor koreansk hudpleje. Syntes specielt at det er lækkert med de små fine minis der altid er med. Kan klart anbefales!

 2. Elsebeth Thygesen (verificeret ejer)

  Maja er utrolig serviceminded og meget hurtig og fleksibel. Og samtidig er hun inspirerende og hendes besked er fuld af varme.

 3. Mathilde Andersen (verificeret ejer)

  En rigtig lækker boks for alle skincare lovers! Det er en fed måde at få lov til at prøve mange forskellige produkter og udforske koreansk hudpleje, som jeg nu er blevet helt forelsket i 😉 Det er en skøn gave til sig selv hver måned!

 4. Maria L.

  Det er så dejligt at få tilsendt nye produkter hver måned og specielt dejligt at de små luksus mini produkter nemt kan tages med når man skal på ferie. Man får virkelig testet mange forskellige produkter af til ikke særlig mange penge! Kan kun give de varmeste anbefalinger 🙂

 5. SNV (verificeret ejer)

  Det er super hyggeligt med sådan en boks. Det er altid sjovt at se hvad der gemmer sig af godter i den når jeg får den hjem. Det er en rigtig nem måde at få prøvet en masse nye produkter af på og når man ikke ved hvad det er man får hjem i den, så føles det lidt som en lille gave hver gang. Prisen er super fair i forhold til hvad man får af dejlige produkter, så den kan helt klart anbefales fra min side af.

 6. Zaynab (verificeret ejer)

  Glæder mig hver måned til denne boks, fordi jeg ved at jeg altid vil få noget godt, selvom jeg får noget jeg umiddelbart ikke ville have købt selv.
  Ren fornøjelse!

 7. Emilia (verificeret ejer)

  Super lækker box, med fantastiske overaskelser hver gang! Glæder mig hver måned til at se hvad de nye spændende produkter mon kan være. Man får utrolig meget for pengene, og jeg vil helt klart anbefale denne box!

 8. Connie Christensen (verificeret ejer)

  Har indtil videre kun købt en box, men den var jeg super glad for, så nu glæder jeg mig til den næste. Alle pengene værd 🙂

 9. Mette E (verificeret ejer)

  Super lækker selvforkælelsesboks med lækre produkter. Det er fedt med de lækre masker, og de små rejsestr/prøver, så man kan afprøve produkterne inden køb. Jeg har tør hud, og er slet ikke vant til at opleve produkter, der giver så meget fugt til huden. Jeg er fan. Derudover har jeg i de sidste mange år haft store problemer med allergi, specielt omkring øjnene, hvor de fleste produkter har givet hævelser, udslæt og røde ru pletter i dagevis efter afprøvning af et nyt produkt. Med disse koreanske produkter glemmer jeg helt min allergi, da ikke et eneste af dem, har fremkaldt en reaktion. Min hud er glattere, mere gennemfugtet og omkr. øjnene er huden blevet mindre rynket at se på. Jeg er så tilfreds.

 10. Jacqueline Boa (verificeret ejer)

  Til trods for at være allergisk for snegleestrakt og at det var temaet for halvdelen af boksen denne måned, så er jeg yderst tilfreds! Jeg tror simpelthen hun må have noget tankelæseri, for alle de øvrige produkter er produkter, jeg ville købe til mig selv i fødselsdagsgave. Jeg er vildt glad for de små størrelser, så jeg kan teste produktet ud og se, om jeg eventuel skulle have en reaktion. Det gør nu ikke så meget med det snegl der, for julen er jo rundt om hjørnet og jeg tænker andre kunne blive super glade for det!

 11. Yousef Suweilem

  Altid lækkert at åbne sådan en fin selvforkælelses gave jeg overrasker mig selv med hver evig eneste måned! Helt klart et af månedens højdepunkter, hvor jeg kan tage mig tid til at slappe af og prøve de nye fine hudplejeprodukter!

 12. christina almstrup (verificeret ejer)

  Jeg er ovenud begejstret over min månedlige K-beauty box – jeg kan slet ikke få armene ned og vil anbefale alle til at bestille. Altid lækre produkter, der er anvendlige. Derudover får man en lækker indpakning med en lille beskrivelse til hvert produkt. Jeg er vild med det!

 13. Stinna (verificeret ejer)

  Min første K-Beauty Box og sikke en dejlig overraskelse. Super lækker med en masse skønne produkter jeg på ingen måder har prøvet før. Det giver mig mod på meget mere og især mod på at prøve mere i din shop.

 14. Stefanie Nielsen (verificeret ejer)

  Jeg har for første gang modtaget min boks.

  Den indeholdte produkter jeg aldrig har prøvet før, så med et lidt skeptisk sind kastede jeg mig over dem.
  Jeg kan med ro i sindet fortælle at de alle er fantastiske! De matcher deres ord, og især denne boks er fantastisk da den handler meget om fugt og jeg har ekstrem tør hud.

  Jeg glæder mig allerede til om en måned, så jeg igen kan forkæle min hud

 15. Marie (verificeret ejer)

  Jeg var meget glad for min første k Beauty boks som var denne boks 🙂
  Flot æske med dejlige produkter, som jeg aldrig havde prøvet eller hørt om før 🙂

 16. Cammilla Natalie Jensen (verificeret ejer)

  En fantastisk boks som jeg efterhånden har fået i mange mange måneder. Jeg bliver aldrig skuffet og jeg ser altid frem til at åbne den! Den er fyldt med godter og det det føltes som om at jeg har fødselsdag hver måned! Kan anbefales til enhver tid!

 17. Henriette (verificeret ejer)

  Jeg har modtaget boksen i et par måneder nu, og jeg ser frem til at modtage den hver måned. Virkelig lækre produkter, og så elsker jeg, at der er et tema til hver boks. Som bonus er der i hver boks et lille skriv om, hvordan du bruger de forskellige produkter. Den kan varmt anbefales.

 18. Juliane Sehn (verificeret ejer)

  Super fedt beauty box. Den fullsize produkter der kommer er altid en rigtig god en, og de sheet masker er ?????? Jeg er også glad for de små prøver og mini sizes, dem gemmer jeg til rejser 🙂

 19. Karin Nielsen (verificeret ejer)

  Fin boks med lækre, blandede produkter, så man kan prøve lidt forskelligt. Da man ikke ved, hvad der er i fra måned til måned, er der et dejligt overraskelsesmoment tilknyttet, og man får mulighed for at afprøve produkter, man måske slet ikke vidste, man ikke kunne undvære ?
  Der medfølger en udførlig beskrivelse af produkterne (på dansk), så man hurtigt kan læse om de enkelte produkters egenskaber.

 20. Anne-mette Hansen (verificeret ejer)

  Virkelig lækker boks med hele to full size produkter i den jeg modtog. Meget positivt overrasket! Langt bedre end andre bokse på markedet.

 21. Kasper Larsen (verificeret ejer)

  Mange gode små prøver, og temaerne er godt udvalgte. Boksen er helt sikkert pengene værd. Desværre er mange af produkterne ret så parfumerede, og det er især ærgerligt med full size produkterne. Har måtte give flere ting væk, så jeg har desværre måtte afmelde min :/

 22. Jeanne (verificeret ejer)

  Love the k beauty box! Because i can try other new products =)) and i’m looking forward to it every single months <3 love it

 23. Sahar (verificeret ejer)

  Rigtig spændende produkter og jeg glæder mig hver måned til at modtage min pakke. Det er anderledes produkter, som ikke kan fåes i butikkerne.

 24. Mia vasby (verificeret ejer)

  Det er bestemt alle pengene værd – Sikke en forkælelse – jeg glæder mig allerede til næste måned .
  Dejlig introduktion til de forskellige vare så jeg med tiden kan udvælge hvad der er bedst for mig.
  Elsker dette medlemskab ❤️

 25. Katrine (verificeret ejer)

  Jeg har givet min søster et abonnement på beauty boxen i et år. Hun går meget op i skincare, og boksen er et sikkert hit hver gang hun får den. Det er super lækre produkter, og det er fedt at man kan læse om alle produkterne på kortet der medfølger. Kan klart anbefales! Det er nogle helt andre ting end man kan finde i sin lokale Matas, og det er sjovt at få lov til at prøve k-beauty. Derudover er det virkelig nemt at komme i kontakt med SuriSuri, hvis man gerne vil have boksen leveret et andet sted, eller ved henvendelse om andre ting. 5 stjerner herfra!!

 26. Sophie Foldager (verificeret ejer)

  Har været medlem siden 4 februar 2020, og jeg er SÅ glad for det !!! 😍😍😍

 27. Emma Christensen

  JEG ELSKER DENNE BOKS

  Jeg har aldrig haft abonnement på en boks som denne så jeg havde mine reservationer. Jeg er studerende så jeg har ikke mega mange penge at bruge om måneden, men den her boks er det hele værd.

  Så meget selvforkælelse i hver boks, og helt klart pengene værd. Hvis du er i tvivl så prøv boksen i en måned, du vil ikke fortryde det og hvis du hør er det jo nemt st melde sig fra igen<3

 28. Mira (verificeret ejer)

  Jeg har tidligere gennem nogle måneder modtaget The K-Beauty Box, og synes den er helt fantastisk! Det er fedt at man gennem boksen kan opdage nogle nye produkter som man ikke har overvejet at prøve, og måske finder man også dermed nogle nye yndlingsprodukter. Den kan virkelig anbefales, og jeg synes den er hver en krone værd.

 29. Amanda (verificeret ejer)

  Elsker boxen. Fine overraskelser og god kvalitet.

 30. Angelina Fugl (verificeret ejer)

  Man får virkelig værdi for pengene i denne boks og muligheden for at prøve en masse nye spændende produkter.
  Dog synes jeg personligt at det er lidt synd at der kører temaer på en måde så man får mange af den samme slags produkt, fx ansigtscremer. Personligt ville jeg foretrække en mere blandet box, så man ikke skal vente flere måneder med at blive færdig med den ene creme, før man prøver den næste, og derfor ender med at have mange af de samme slags produkter liggende. Mange af produkterne er også meget parfumerede, hvilket har gjort at jeg har stoppet abonnementet igen. Men jeg kommer helt sikkert til at blive ved med at købe produkter fra surisuri!

 31. Lone Jørgensen (verificeret ejer)

  Lige fået min første K-Beautu Box fra marts og den indeholder en masse spændende produkter, glæder mig til at prøve dem alle, specielt hårmaskerne ❤️

 32. kirsten Hansen (verificeret ejer)

  jeg syntes det er en rigtig god måde og spændende bare man ikke får for meget men det får vi jo at se jeg er lige bgyndt.

 33. Kamille (verificeret ejer)

  Elsker dette produkt ! 😁 Altid nye sjove ting og produkterne holder altid længe 😁.

 34. Daniella de Lopes (verificeret ejer)

  Elsker det indtil videre 😍 stor fan

 35. Rikke Nielsen (verificeret ejer)

  Har lige modtaget min første K-Beautyboks Box pg hold da op det er er meget lækkert med. Glæder mig meget til at prøve det hele. 🤩

 36. Rikke Nielsen (verificeret ejer)

  Har lige modtaget min første K-Beautyboks Box og hold da op, det er meget lækkert indhold. Glæder mig meget til at prøve det hele. 🤩

 37. Maria M (verificeret ejer)

  Jeg elsker K beauty box!
  Det er så fedt, at modtage en boks hver måned med selvforkælelse! Og så er indholdet altid super lækkert og prisen lav!

 38. Leyla Robson (verificeret ejer)

  After living in South Korea for 5 years, I learned all about the quality and variety of beauty products there. That is why I was thrilled to find a seller here that can provide genuine Korean products. I have been ordering cosmetics from Surisuri since last year. I have combination skin prone to acne, that needed healing and pigmentation treatment. Before trying K-box I was usually avoiding monthly subscriptions as I feared that half of products won’t work for my skin and I was avoiding what felt like rich, oily serums & ampoules. However, with K-box, I enjoy trying items I would not buy overwise, most of them if not improve my skin, at least, do not make things worse. It is a good value for money as the price is almost as a full size bottle. And there is always 1 full size and lots of mini samples plus face masks. Thanks to K-Box I tried Mizon, Neogen and The Plant Base (my favourites now!) and some other brands. I like the theme for each box and that you can compare the brands. Parcels arrive without delays, nicely packed and with some information. Thank you, Maya, for bringing back nice memories of South Korea to Denmark. Keep up the good work 🙂

 39. Tanja Minet (verificeret ejer)

  Jeg havde store forventninger, da jeg modtog den første K-Beauty Box, og de blev alle indfriet og mere til. Alt fra indpakning til indhold spiller. Det er så lækkert at blive præsenteret for produkter, jeg ikke selv ville have spottet -kun for at finde ud af at det er noget helt uundværligt!

 40. Ditte (verificeret ejer)

  Altid toplækre produkter og skøn selvforkælelse. Jeg er især pjattet med at de kun er produkter der sælges på Surisuri.dk der er i. Der er ikke alt muligt andet fyld fra anre mærker. Efter jeg har fået disse bokse er jeg nu er fast kunde og bruger kun produkter fra solgt hos surisuri

 41. Mathilde Skarum-Johnsen (verificeret ejer)

  Virkelig god selvforkælelses-boks – især hvis man gerne vil holde et budget. Man får virkelig noget for pengene – og jeg har endnu ikke oplevet at få noget, jeg ikke selv har kunnet bruge.

 42. Anne (verificeret ejer)

  Jeg elsker at få K beauty boxen hver måned dejlig overraskelse gode produkter ❤️

 43. Ina Pedersen (verificeret ejer)

  I dag skal jeg ud at hente min december Box – OM jeg glæder mig – JA.
  Det er ren og skær forkælelse kun til mig. Boxen har kun produkter – som kan købes på Suri Suri, og det bliver i mit tilfælde ofte tilfældet, når et godt produkt er brugt.
  Produkterne er gode og størrelserne er flotte – altid 1-2 fullsize – jeg synes det er skønt, at have muligheden for at prøve ting – som jeg
  måske ikke lige havde kastet mig ud i. Boxen er så fin med små forkælelse og uhmm suri suri bolsje. Der er en fin oversigt med – som fortæller grundig om produkterne og anvendelse. Personalet ved Suri Suri er ligesom deres box – helt i top.

 44. Alexandra Worm Danbo (verificeret ejer)

  Jeg elsker denne box<3
  Hver måned mellem den 18-20 går jeg spændt og venter på hvad denne måneds box har af overraskelser til mig!
  Det er som at pbne en skattekiste hver eneste gang!
  Og hver måned finder jeg minimum ét nyt produkt jeg ikke ved hvordan jeg har klaret mig uden<3
  Denne box er helt sikket abonnementet værd.

 45. Mariette Møller (verificeret ejer)

  Jeg har efterhånden modtaget K-Beauty Box fra Surisuri mange gange og holdt små pauser for at prøve andre Beauty-Boxe, men intet slår K-Beauty Box fra Surisuri! Det er helt vildt at man kan få så mange produkter i full-Size og minis i den lækreste kvalitet til kun 219 kr. pr. Måned (inkl. fragt). Det er virkelig en selvforkælelse man bør unde sig selv. Der har aldrig manglet produkter eller været skader på produkterne – Maja og hendes team har virkelig styr på Surisuri og K-Beauty Box og det er altid spændende hvilke nyheder man bliver forkælet med.

 46. Jette Mikkelsen (verificeret ejer)

  Jeg har lige modtaget min 1. K-Beauty Box (maj måned), jeg blev overrasket over kvalitet af produkter og hvor meget man får for pengene, jeg vil se frem til at modtage de næste boxe.

 47. Nina (verificeret ejer)

  Jeg har prøvet flere forskellige “beautybokse” og denne er klart min favorit!! Lækre produkter som man faktisk har lyst til at bruge (i stedet for at forære dem væk, som jeg ender med at gøre i de andre bokse). Jeg er blevet kæmpe fan af koreansk hudpleje og er langsomt ved at skifte det hele ud derhjemme 😀

 48. Anna Schjødt (verificeret ejer)

  Jeg har nu fået K-beautyboks boks to gange og har været meget glædeligt overrasket begge gange. Det er den fineste indpakning og du får virkelig gode produkter for pengene! Kan klart anbefales

 49. Sidse Østergaard (verificeret ejer)

  Det er min 2.boks – og både min datter og jeg er vilde med de produkter der var i. Fedt med et godt mix af full size og minis (prøver) – glæder os allerede til næste måneds boks. Normalt går jeg en stor bue uden om abonnementer – men her giver det mening!

 50. Elena Holban (verificeret ejer)

  Jeg har bestilt min første K-Beauty Box og er allerede vild med den: super lækker med en masse skønne produkter af høj kvalitet.
  Denne box er helt sikket abonnementet værd! <3

 51. Anna Berg Waltersdorff (verificeret ejer)

  Er vild med boksen! Den er altid fyldt med lækre sager og jeg glæder mig altid til at se hvad de finder på til den næste!

 52. Christina Larsen (verificeret ejer)

  Jeg har fået to bokse. De har begge været virkelig gode med spændende produkter der alle har været super lækre. Der er hver gang flere prøver med og det er nemt at tage med på farten.
  Virkelig tilfreds.

 53. Luise (verificeret ejer)

  Min første k-besuty boksnog jeg blev bestemt ikke skuffet! Øjencremen er virkelig god, masken var lækker og glæder mig til at prøve resten.

 54. Helle Nordentoft (verificeret ejer)

  Forsøg på at beskrive ens første oplevelse med The K-Beauty Box: først ser du dig lidt om på SuriSuris web-side, snuser lidt her og der, ender inde under “tidligere boxe” og tænker: “wow, de produkter ser MEGA lækre ud”. Derefter skynder du dig ind og tilmelder dig, betalt = done! De næste par dage er du ofte inde på SuriSuris sociale medier og ser Majas fine små opslag og videoer, og langsomt begynder forventningens glæde at stige og stige. Du tænker: ” Uh, er det dén sheet-maske eller dén serum der mon kommer i min maj-box?”. Masser af gætterier og gisninger dukker op i dit hovede de efterfølgende dage, og du syntes, at NU må den maj-box godt snart komme! Er der ikke en lov der siger hvor meget du må skulle vente?!:-)
  SÅ kom dagen! Du formår at komme hjem næsten uden at have overtrådt færdselsloven, og skynder dig ind i din entré, imens du næsten falder over din kat, som ikke kan forstå at du har alt alt for travlt til at sige hej til hende. “MOVE”, tænker du om katten, skynder dig at flænse boxen op med saksen (men du husker at passe på med ikke at skærre igennem!) og åbner det fine lavendelfarvede låg.
  Du holder næsten vejret mens du kigger de fine produkter igennem: “YES! En øjencreme, 2 x sheet-masker, en serum, og en stor krukke med en flot gyldenfarvet honningmaske”. Ventetiden var bestemt værd det! Du sætter dig med en kop kaffe, og læser Maja kort med grundig beskrivelse af produkterne og hvordan de skal anvendes.
  OG først nu går det op for dig at du har to store problemer! 1. Shit, det er laaaang tid til juni og dennes box. 2. Jeg er nød til at rydde op i mit skønhedssalon, for der er nye yndlingsprodukter til at tage pladsen!

 55. grace (verificeret ejer)

  It’s my first time trying out a subscription box and let me tell you, the k-beauty box is so worth it! I love the idea too of having a little gift to myself monthly – can’t wait for what next month has in store! 💓🌸

 56. Anita (verificeret ejer)

  Har lige prøvet min første boks og jeg elsker den! Super skønne produkter og virkelig meget for pengene. Jeg elsker også at komme til at prøve produkter af, jeg ellers ikke ville turde købe eller overveje. Kan allerede mærke, at den er vanedannende! ❤️

 57. Sofia (verificeret ejer)

  Denne K Beauty box er fuldstændig fantastisk! Jeg glæder mig hver evig eneste måned til at modtage min K Beauty forkælelses boks! Det er de lækreste produkter man modtager hver måned og altid en fornøjelse af prøve nye produkter fra Surisuri. Jeg er stadig lidt ny inde for K Beauty og derfor er det ekstra lækkert at modtage de lækreste produkter hver måned <3 kan kun anbefales, klart den lækreste boks at modtage 🙂

 58. Lene (verificeret ejer)

  Elsker at få en lille selvforkælelsesgave hver måned 😍
  Og det er dejligt, at den ikke er så dyr, som mange andre abonnements bokse.
  Nyder at kunne prøve nye produkter af, nogen man ikke selv havde tænkt på – tilføjer lidt ekstra luksus til en rutine 😊

 59. Katrine Flink (verificeret ejer)

  Har modtaget min første boks herfra og jeg er vild med den.
  Den er virkelig lækker, til en god pris.
  Glæder mig til mange flere lækre bokse, med nye spændende produkter:)

 60. Mila G.V. (verificeret ejer)

  Alright I have to agree that the May beauty box is the best so far – there were three awesome products that I hadn’t tried before. First, the black snail eye serum really helped a bit with my black undereyes, I applied it before my regular eye cream. The second product that I really liked was the propolis mask, it had this jelly texture that just felt very pleasant to spread on my face, it gave a refreshing feel and thankfully no strong smell of honey. And the third product was the collagen ampoule, well that one I haven’t tried yet but will do soon, one can never have enough collagen products! The face masks I haven’t tried yet either but I look forward to them too. One thing that was a bit mean in the box – what’s with these awesome testers that I can’t actually buy from the webshop? Such a tease! Especially Mizon’s intensive skin barrier cream please add that product soon! 🙂

 61. Lena (verificeret ejer)

  Jeg er så positiv overrasket over k-beautybox! Og jeg er især rigtig glad for, at hvert produkt så nøje bliver beskrevet hvordan det skal anvendes! Virkelig fedt når man er lidt ny i k beauty verdenen!
  Kan slet ikke vente til næste box kom

 62. Emma Sorela Birk (verificeret ejer)

  Jeg elsker boksen og alle produkter, jeg har prøvet fra suri suri. Derfor valgte vi at give min svigermor, som er verdens sværeste at købe gaver til, et K-beautyboks abonnement i fødselsdagsgave, og hun elsker det 😍🥳

 63. Mia (verificeret ejer)

  Elsker The K-Beauty Box! Er stadig ny inden for koreanske produkter, så det er lækkert med forskellige prøver og fuld size produkter i boksen. Troede i starten, at jeg ville være lidt øv over prøverne og de mange masker, men jeg er blevet helt vild med dem og glæder mig altid til at se, hvilke nye prøver og masker der er med. Den lille pamflet er også bare så fin! Jeg kører 10-trin, så det er nemt med beskrivelserne og tips til, hvornår de forskellige produkter skal bruges. Kan helt klart anbefale The K-Beauty Box!

 64. Sarah Greve Jacobsen (verificeret ejer)

  Jeg har nu fået 2 bokse og begge har været SÅ lækre. Jeg kan bruge alle produkterne og jeg har allerede opdaget nye favoritprodukter, som jeg helt sikkert kommer til at købe fremover.
  Som lidt ny i det her univers, er jeg mega glad for kortet med beskrivelsen af produkterne, samt hvilket trin se skal bruges.
  Jeg kommer til at beholde det her abonnement længe ud i fremtiden! 😍

 65. Sidsel (verificeret ejer)

  Jeg har prøvet mange beautybokse. Ingen anden når denne her til sokkeholderne. Så lækre produkter og så meget for pengene. Jeg er fuldstændig solgt 😍

 66. Medina Gründler (verificeret ejer)

  Jeg elsker den K beauty boks det er så skønt at få lov at prøve nye koreansk beauty og som både er lækker og dufter himlesk , og bare virker og især er af natur produkter det er lækkert, og så er det et vidunderligt firma Suti Suri Majaj er et fantastisk dejlig varmt menneske og altid parat
  til at svare på ens beskeder, og altid et varmt og kærlig sms besked for man tilbage, mest behjælpelig menneske i denne verden, der er mange mennesker der arbejder med butik der kunne lære af Maja den service hun udgiver er formidabel 100% dejligt og varmt smukt menneske♡

 67. Lavina Resho (verificeret ejer)

  Det er så lækkert at få en k-beauty box om måneden, det er lidt som en lille gave til en selv hver måned🥰🤗. Rart at prøve nye ting af, især når man er ny i the korean beauty. Maja har i hvert fald ikke skuffet mig, alle hudpleje produkterne er milde mod huden og vil passe til alle hudtyper. Overordnet set er det en kæmpe thumps up fra mig, jeg anbefaler det helt klart 😍😍

 68. Cille Meyer (verificeret ejer)

  Skønt med egenomsorg hver måned 💗

 69. Camilla (verificeret ejer)

  Maj måned var kun min 3. K-beauty box.. Men jøsses nogle lækre full size produkter!
  De er allerede smidt i min faste rutine..

  Jeg kan godt lidt savne de små deluxe str der ellers har været med, fordi de er gode til farten.. Men til gengæld bruger jeg så full size str hver dag nu..

  Jeg bemærker dog generelt at der er duft I mange af produkterne jeg har fået i bogen, kunne godt savne flere duftfri ting at modtage..

  Men! Jeg elsker at blive forkælet sådan her..

 70. Linda Rye Olsen (verificeret ejer)

  Wow mangler ord for al den lækkerhed og forkælelse I formår at putte i en box. At have stiftet bekendtskab med Surisuri og abonnere på The K-Beauty Box er noget at det bedste jeg har foretaget mig 😍

 71. Elisa (verificeret ejer)

  The best beauty box around! Besides it being a way that I can surprise and spoil myself every month with products that are always (always!) relevant to me, with Surisuri K-Beauty Box I get to try the newest Korean skincare products before they even land on the website. Also I don’t get to worry whether I am going to receive stuff that is suitable to my skin type because the Korean approach to the skin is so delicate, soothing and perfectly hydrating… Can’t recommend this box enough!

 72. NicolineCJ (verificeret ejer)

  Er der noget jeg glæder mig til hver måned? Ja, det er der! Det er denne skønne box med overraskelser.
  Der er altid nogle skønne produkter i, og da mig og kæresten har 2 forskellige hudtyper så er det bare virkelig win win, for alle produkter kan bruges.
  Nogle af produkterne bliver købt igen for de har bare været lige præcis det jeg havde brug for, om det så er en toner, creme eller noget til håret. Ej men altså, jeg er vild med den her K beauty box!

 73. Maja (verificeret ejer)

  Jeg elsker min månedlige k beauty boks, der hver gang har et godt tema, og en bred vifte af nye produkter du kan prøve

 74. Maria Borup (verificeret ejer)

  Det er sjovt og spændende at prøve nye produkter hver måned. Altid mindst 2 full size produkter. Kommer i lækker indpakning og med instruktion til alle produkter. Høj kvalitet. Har endnu ikke fået noget jeg ikke har brugt.

 75. Henriette Hansen (verificeret ejer)

  Jeg er fuldt ud begejstret for min 1. Box og endnu bedre bliver det når jeg kan se at det produkt jeg er vild med kan købes i shoppen..
  Jeg glæder mig allerede til den næste boks med de lækkerste produkter

 76. Annam Chaudhry (verificeret ejer)

  Jeg har nu modtaget k- beauty bokse i to måneder, april og maj, og jeg er så glad for samtlige produkter. De passer så fint til alle slags hudtyper, og man modtager faktisk nogen ret gode størrelser og ikke min mini prøver. Der medfølger en fin beskrivelse af produkterne så man ikke er i tvivl om hvordan de skal anvendes. Min hud er begyndt at blive meget bedre, og håber snart, at jeg kan få nogen af mine mange akne ar til at blive lysere. Alle pengene værd!

 77. Emilie (verificeret ejer)

  Jeg elsker at få boks hver måned. Det er en lille huskeseddel på at lave self-care og så er det en god måde at blive inspireret til nye og typer sf produkter som jeg ikke selv var kommet frem til.

 78. Lena (verificeret ejer)

  Hvis man ikke har prøvet de her boxe, så kan det kun anbefales! Absolut den mest spændende box på markedet. Kommer til tiden, er pænt pakket ind og altid med en masse små prøver udover de lækre fullsize produkter man modtager. Super sammensætning og fede temaer! Glæder mig til næste månede.

 79. Freja (verificeret ejer)

  Lækre overraskelser, lækre produkter og man får rigtig meget for pengene. Kan helt klart anbefales!

 80. Jasmin Breum (verificeret ejer)

  Jeg har lige fået min første k-beauty boks
  Og den er så freaking sej!

  Jeg føler at min kærlighed for hudpleje er livet op igen med hjælp fra surisuri

  Det er blevet gjort let tilgængeligt for mig at udforske mere i hudpleje
  Og ovenikøbet fra Korea

  Plus, der er alt den information man kunne drømme om, så selv om man er hel nybegynder, er det nemt at navigere rundt på siden, og man lære meget om k-beauty

  Jeg havde hørt meget om k-beauty, men har ikke haft mulighed før, som jeg har nu, til at få personligt glæde af det

  Jeg vil anbefale surisuri til alle dem jeg kender der interesserer sig for hudpleje

  Det er et dejligt lille (hudpleje/makeup)univers jeg er taknemlig for er blevet skabt, med den glæde og passion man kan mærke den er skabt med

 81. Camilla Madsen (verificeret ejer)

  Jeg ELSKER boxen! Men den manglende 5. Stjerne er fordi jeg oplever produkterne oftest er med parfume..
  Jeg bruger det alligevel, men gad godt der var flere parfumefri produkter med 🙂

  Det er så hyggeligt at vente og se hvad månedens box indeholder ❤️
  Og de kommer ofte direkte ind i min rutine 🙂

 82. Nina Ravnild Larsen (verificeret ejer)

  Jeg er virkelig glad for denne box, jeg glæder mig hver måned og det er altid en fornøjelse at åbne den 🥰 Det er den bedste box der findes på markedet ❤️ Alle burde forkæle sig selv med sådan en 😍 Tak for jer hos Surisuri

 83. Dorte Friis (verificeret ejer)

  Jeg glæder mig altid til at modtage boxen. Produkterne i sig selv er lækre og der er en udførlig beskrivelse med til hver, men det vigtigste for mig er, at jeg er blevet bedre til at sætte tid af til mig selv i en travl hverdag.
  Jeg var bekymret for om jeg ville få tid til at bruge alle produkterne, men jeg synes også der er et godt “flow” fra måned til måned og et godt miks af små prøver og full size produkter.

 84. Angelika Westerberg (verificeret ejer)

  Det var min 2 boks og jeg elsker det fantastiske produkter er super glad for k beauty produkter
  Kan klart anbefales

 85. Sara (verificeret ejer)

  Jeg har modtaget min første K-Beauty Box, og det bliver heller ikke min sidste. Jeg er lidt ny indenfor de koreansk beauty hudprodukter, så jeg syntes det var dejligt at modtage produkter jeg normalt ikke vil købe, men som stadig var meget brugsbare for mig, med grundig beskrivelse og vejledning, plus super fin pris 🤗.

 86. Diana Claudia Mot (verificeret ejer)

  Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at abonnere på K-beauty boxen. Man får meget for pengene samtidigt med at man får muligheden for at teste mange forskellige produkter og dermed finde dem man synes om bedst. Jeg har fået boxen i to måneder nu og har allerede fundet et par favoritter. Kan helt klart anbefales ☺️

 87. HenrietteCB (verificeret ejer)

  En god boks hvis man gerne vil prøve flere forskellige produkter. Det er altid en overraskelse hvad der er i boksen og hvilket tema der er blevet valgt, og man føler at det er pengene værd. Der er en seddel med i boksen, som fint instruerer en i hvordan de forskellige produkter bruges.

 88. Belinda (verificeret ejer)

  Super lækker K- Beauty box, der kommer hver måned. 🤩. Dejligt og fedt at man lige prøver de forskellige produkter der følger med, så man kan prøve det hele ❤️🤞. Jeg er især blevet helt vild med den serie fra snail creme, I love it !!!!!. Min kæreste er især også misundelig på mig at jeg for sådan en super lækker box som han siger🤩😄. Nogle gange ligger jeg både en ansigt maske på ham og mig😄.
  Så herfra mig af, er vi helt oppe på 5 stjerner,🌟🌟🌟🌟🌟🤩. Plus virkelig søde og professionelle folk der står bag SuriSuri🥳🥰.

  Så min anbefaling er prøv boxen, så ville i ikke fortryde det, men i vil elske den helt vildt.🌸.

 89. Ida W. (verificeret ejer)

  Jeg har haft The K-Beauty Box i godt og vel halvandet år, og det er absolut det hele værd! Der er bare noget fantastisk ved én gang om måneden at være sikker på at få noget ny og spændende hudpleje ind ad døren. Jeg får prøvet produkter, jeg måske ikke havde sprunget ud i selv, og finder nye favoritter iblandt dem, men jeg får også produkter, jeg selv har holdt øje med, eller som jeg i forvejen er helt vild med. Det er noget, jeg deler med mine veninder, hvor vi så hver måned taler om boksens indhold, prøver tingene af og ser frem til, hvad det næste bliver. Surisuri leverer så meget værdi for en så god en pris. Det er som en lille gave til en selv hver måned, og jeg er så glad for, at det er Surisuris boks, jeg abonnerer på.

 90. A. (verificeret ejer)

  Det var sådan en lækker box, med masser a gode sage. Det er mega hyggeligt at åbne boxen, da man ikke ved er helt i den sådan er altid en pleasant surprise. Det får mig til at glæde mig til næste måneds box.

 91. Louise Jensen (verificeret ejer)

  Den ene lille ting jeg prioriterer kun til mig hver måned:D

 92. Anna Schjødt (verificeret ejer)

  Da jeg første tilmeldte mig boksen, tænkte jeg umiddelbart, at jeg ville prøve det i et par måneder – nu er jeg totalt afhængig. Det er de lækreste produkter man modtager til en overkommelig pris. Bliver overrasket på ny hver evig eneste gang, jeg modtager boksen. Der er noget at se frem til hver måned. Der går nok noget tid før jeg melder mig fra igen 🙂

 93. Frederikke

  Jeg har fået K-Beauty Box abonnement af min kæreste i barselsgave og jeg er helt oppe at køre. Jeg kigger på mine produkter hver dag og jeg bruger mine produkter hver dag. Jeg har anbefalet alle veninderne til at tegne samme abonnement, fordi jeg simpelthen er nødt til at dele min begejstring med dem også. Det er dyb selvforkælelse at modtage og afprøve produkter hver måned og der er flere ting, jeg klart vil købe igen, når jeg har fået brugt dem op.
  Jeg er enormt stor fan af konceptet og når det ikke længere kan være en barselsgave, så skal jeg selv til lommerne og fortsat have det abonnement.

 94. Alina (verificeret ejer)

  Det var min første K-Beauty Box og jeg elsker den.

 95. Monica Laurent (verificeret ejer)

  Har prøvet to bokse nu , og må sige de er gode ..
  Der er forskellige produkter i store og små og en god guide til hvordan man bruger produkterne ..
  kan varmt anbefale boksen

 96. Maria Larsen (verificeret ejer)

  Det kommer til at lyde som om at jeg skam roser k-beauty boxen. Men det er med meget god grund, for jeg er noget imponeret. Jeg tilmeldte mig boxen med et mindset om at jeg nok ville aflyse den efter en mdr eller to. Men jeg er på min fjerde mdr nu og jeg afmelder ikke lige foreløblig. Jeg har en kombineret sensitiv hud og der har kun været et produkt (ud af alle full size, deluxe mini og prøver) jeg ikke kunne bruge. Og jeg havde også forberedt min familie på at de kunne få produkter, men jeg er selvisk og beholder det hele 😀
  Og det jeg også er imponeret over er at der på fire mdr ikke er en produkt tyoe der er gået igen. Man skal ikke være bange for at få tre dagcreme i træk. Det viser der er bagtanke bag valget af produkter.
  Så stort, stort fem tal fra mig!

 97. Rikke Juste (verificeret ejer)

  Herlig månedlig selvforkælelse. Jeg afmeldte for noget tid siden, fordi jeg synes jeg brugte for mange penge på hudpleje, men er på igen. Kunne simpelthen ikke undvære alle de lækkerier man får. Jeg bruger det meste selv, men er der noget jeg ikke vil få brugt, så giver jeg det som gave. Win win

Anmeld The K-Beauty Box

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *