The K-Beauty Box

Få en månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter! ❤️ Der er ingen binding.

Boksen udsendes imellem den 18.-20. i hver måned.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Bliv medlem

Koreansk selvforkælelse på abonnement!

Kunne du også tænke dig at få en lækker månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter? Boksen kan anvendes af alle hudtyper og indeholder som minimum altid nyheder samt:

– 1-2 full size produkter
– Forskellige deluxe mini størrelser (10-50 ml.)
– Lækre kvalitetsmasker (sheetmasker, øjenmasker, hånd/fodmasker mm.
– Almindelige prøver ❤️

Udsendes imellem den 18.-20. i hver måned.

Bemærk: The K-Beauty Box kan ikke bestilles sammen med andre produkter, da der tegnes et abonnement.

Sådan fungerer det

1. Bliv medlem

Bestil senest den 15. i en måned, og få samme måneds boks tilsendt.

2. Sendes til DAO Pakkeshop

Boksen udsendes imellem den 18.-20. i hver måned til nærmeste DAO pakkeboks.

3. Nyd din æske

Gå på opdagelse i din nye K-Beauty Box ❤️
Der er ingen binding.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Bliv medlem

Alt det bedste K-Beauty

Hvorfor elsker vi koreansk hudpleje? Fordi koreanske hudplejeprodukter er virksomme produkter, der hurtigt leverer synlige resultater. Koreansk hudpleje er baseret på gode naturlige ingredienser og uden skadelige stoffer. Produkterne er drøje i brug og man får meget for pengene. Indpakningen er innovativ, sjov samt anderledes, og appellerer til at man får produkterne brugt ❤️

Så hvorfor ikke få tilsendt det nyeste indenfor K-beauty hver måned, i form af en koreansk beauty boks på abonnement? Tilmeld dig The K-Beauty Box og få nye koreanske hudpleje lækkerier tilsendt hver måned.

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 1. Nina Poulsen

  En super fin beauty boks! Dejligt at prøve lidt forskelligt når man er ny indenfor koreansk hudpleje. Syntes specielt at det er lækkert med de små fine minis der altid er med. Kan klart anbefales!

 2. Elsebeth Thygesen (verificeret ejer)

  Maja er utrolig serviceminded og meget hurtig og fleksibel. Og samtidig er hun inspirerende og hendes besked er fuld af varme.

 3. Mathilde Andersen (verificeret ejer)

  En rigtig lækker boks for alle skincare lovers! Det er en fed måde at få lov til at prøve mange forskellige produkter og udforske koreansk hudpleje, som jeg nu er blevet helt forelsket i 😉 Det er en skøn gave til sig selv hver måned!

 4. Maria L.

  Det er så dejligt at få tilsendt nye produkter hver måned og specielt dejligt at de små luksus mini produkter nemt kan tages med når man skal på ferie. Man får virkelig testet mange forskellige produkter af til ikke særlig mange penge! Kan kun give de varmeste anbefalinger 🙂

 5. SNV (verificeret ejer)

  Det er super hyggeligt med sådan en boks. Det er altid sjovt at se hvad der gemmer sig af godter i den når jeg får den hjem. Det er en rigtig nem måde at få prøvet en masse nye produkter af på og når man ikke ved hvad det er man får hjem i den, så føles det lidt som en lille gave hver gang. Prisen er super fair i forhold til hvad man får af dejlige produkter, så den kan helt klart anbefales fra min side af.

 6. Zaynab (verificeret ejer)

  Glæder mig hver måned til denne boks, fordi jeg ved at jeg altid vil få noget godt, selvom jeg får noget jeg umiddelbart ikke ville have købt selv.
  Ren fornøjelse!

 7. Emilia (verificeret ejer)

  Super lækker box, med fantastiske overaskelser hver gang! Glæder mig hver måned til at se hvad de nye spændende produkter mon kan være. Man får utrolig meget for pengene, og jeg vil helt klart anbefale denne box!

 8. Connie Christensen (verificeret ejer)

  Har indtil videre kun købt en box, men den var jeg super glad for, så nu glæder jeg mig til den næste. Alle pengene værd 🙂

 9. Mette E (verificeret ejer)

  Super lækker selvforkælelsesboks med lækre produkter. Det er fedt med de lækre masker, og de små rejsestr/prøver, så man kan afprøve produkterne inden køb. Jeg har tør hud, og er slet ikke vant til at opleve produkter, der giver så meget fugt til huden. Jeg er fan. Derudover har jeg i de sidste mange år haft store problemer med allergi, specielt omkring øjnene, hvor de fleste produkter har givet hævelser, udslæt og røde ru pletter i dagevis efter afprøvning af et nyt produkt. Med disse koreanske produkter glemmer jeg helt min allergi, da ikke et eneste af dem, har fremkaldt en reaktion. Min hud er glattere, mere gennemfugtet og omkr. øjnene er huden blevet mindre rynket at se på. Jeg er så tilfreds.

 10. Jacqueline Boa (verificeret ejer)

  Til trods for at være allergisk for snegleestrakt og at det var temaet for halvdelen af boksen denne måned, så er jeg yderst tilfreds! Jeg tror simpelthen hun må have noget tankelæseri, for alle de øvrige produkter er produkter, jeg ville købe til mig selv i fødselsdagsgave. Jeg er vildt glad for de små størrelser, så jeg kan teste produktet ud og se, om jeg eventuel skulle have en reaktion. Det gør nu ikke så meget med det snegl der, for julen er jo rundt om hjørnet og jeg tænker andre kunne blive super glade for det!

 11. Yousef Suweilem

  Altid lækkert at åbne sådan en fin selvforkælelses gave jeg overrasker mig selv med hver evig eneste måned! Helt klart et af månedens højdepunkter, hvor jeg kan tage mig tid til at slappe af og prøve de nye fine hudplejeprodukter!

 12. christina almstrup (verificeret ejer)

  Jeg er ovenud begejstret over min månedlige K-beauty box – jeg kan slet ikke få armene ned og vil anbefale alle til at bestille. Altid lækre produkter, der er anvendlige. Derudover får man en lækker indpakning med en lille beskrivelse til hvert produkt. Jeg er vild med det!

 13. Stinna (verificeret ejer)

  Min første K-Beauty Box og sikke en dejlig overraskelse. Super lækker med en masse skønne produkter jeg på ingen måder har prøvet før. Det giver mig mod på meget mere og især mod på at prøve mere i din shop.

 14. Stefanie Nielsen (verificeret ejer)

  Jeg har for første gang modtaget min boks.

  Den indeholdte produkter jeg aldrig har prøvet før, så med et lidt skeptisk sind kastede jeg mig over dem.
  Jeg kan med ro i sindet fortælle at de alle er fantastiske! De matcher deres ord, og især denne boks er fantastisk da den handler meget om fugt og jeg har ekstrem tør hud.

  Jeg glæder mig allerede til om en måned, så jeg igen kan forkæle min hud

 15. Marie (verificeret ejer)

  Jeg var meget glad for min første k Beauty boks som var denne boks 🙂
  Flot æske med dejlige produkter, som jeg aldrig havde prøvet eller hørt om før 🙂

 16. Cammilla Natalie Jensen (verificeret ejer)

  En fantastisk boks som jeg efterhånden har fået i mange mange måneder. Jeg bliver aldrig skuffet og jeg ser altid frem til at åbne den! Den er fyldt med godter og det det føltes som om at jeg har fødselsdag hver måned! Kan anbefales til enhver tid!

 17. Henriette (verificeret ejer)

  Jeg har modtaget boksen i et par måneder nu, og jeg ser frem til at modtage den hver måned. Virkelig lækre produkter, og så elsker jeg, at der er et tema til hver boks. Som bonus er der i hver boks et lille skriv om, hvordan du bruger de forskellige produkter. Den kan varmt anbefales.

 18. Juliane Sehn (verificeret ejer)

  Super fedt beauty box. Den fullsize produkter der kommer er altid en rigtig god en, og de sheet masker er ?????? Jeg er også glad for de små prøver og mini sizes, dem gemmer jeg til rejser 🙂

 19. Karin Nielsen (verificeret ejer)

  Fin boks med lækre, blandede produkter, så man kan prøve lidt forskelligt. Da man ikke ved, hvad der er i fra måned til måned, er der et dejligt overraskelsesmoment tilknyttet, og man får mulighed for at afprøve produkter, man måske slet ikke vidste, man ikke kunne undvære ?
  Der medfølger en udførlig beskrivelse af produkterne (på dansk), så man hurtigt kan læse om de enkelte produkters egenskaber.

 20. Anne-mette Hansen (verificeret ejer)

  Virkelig lækker boks med hele to full size produkter i den jeg modtog. Meget positivt overrasket! Langt bedre end andre bokse på markedet.

 21. Kasper Larsen (verificeret ejer)

  Mange gode små prøver, og temaerne er godt udvalgte. Boksen er helt sikkert pengene værd. Desværre er mange af produkterne ret så parfumerede, og det er især ærgerligt med full size produkterne. Har måtte give flere ting væk, så jeg har desværre måtte afmelde min :/

 22. Jeanne (verificeret ejer)

  Love the k beauty box! Because i can try other new products =)) and i’m looking forward to it every single months <3 love it

 23. Sahar (verificeret ejer)

  Rigtig spændende produkter og jeg glæder mig hver måned til at modtage min pakke. Det er anderledes produkter, som ikke kan fåes i butikkerne.

 24. Mia vasby (verificeret ejer)

  Det er bestemt alle pengene værd – Sikke en forkælelse – jeg glæder mig allerede til næste måned .
  Dejlig introduktion til de forskellige vare så jeg med tiden kan udvælge hvad der er bedst for mig.
  Elsker dette medlemskab ❤️

 25. Katrine (verificeret ejer)

  Jeg har givet min søster et abonnement på beauty boxen i et år. Hun går meget op i skincare, og boksen er et sikkert hit hver gang hun får den. Det er super lækre produkter, og det er fedt at man kan læse om alle produkterne på kortet der medfølger. Kan klart anbefales! Det er nogle helt andre ting end man kan finde i sin lokale Matas, og det er sjovt at få lov til at prøve k-beauty. Derudover er det virkelig nemt at komme i kontakt med SuriSuri, hvis man gerne vil have boksen leveret et andet sted, eller ved henvendelse om andre ting. 5 stjerner herfra!!

 26. Sophie Foldager (verificeret ejer)

  Har været medlem siden 4 februar 2020, og jeg er SÅ glad for det !!! 😍😍😍

 27. Emma Christensen

  JEG ELSKER DENNE BOKS

  Jeg har aldrig haft abonnement på en boks som denne så jeg havde mine reservationer. Jeg er studerende så jeg har ikke mega mange penge at bruge om måneden, men den her boks er det hele værd.

  Så meget selvforkælelse i hver boks, og helt klart pengene værd. Hvis du er i tvivl så prøv boksen i en måned, du vil ikke fortryde det og hvis du hør er det jo nemt st melde sig fra igen<3

 28. Mira (verificeret ejer)

  Jeg har tidligere gennem nogle måneder modtaget The K-Beauty Box, og synes den er helt fantastisk! Det er fedt at man gennem boksen kan opdage nogle nye produkter som man ikke har overvejet at prøve, og måske finder man også dermed nogle nye yndlingsprodukter. Den kan virkelig anbefales, og jeg synes den er hver en krone værd.

 29. Amanda (verificeret ejer)

  Elsker boxen. Fine overraskelser og god kvalitet.

 30. Angelina Fugl (verificeret ejer)

  Man får virkelig værdi for pengene i denne boks og muligheden for at prøve en masse nye spændende produkter.
  Dog synes jeg personligt at det er lidt synd at der kører temaer på en måde så man får mange af den samme slags produkt, fx ansigtscremer. Personligt ville jeg foretrække en mere blandet box, så man ikke skal vente flere måneder med at blive færdig med den ene creme, før man prøver den næste, og derfor ender med at have mange af de samme slags produkter liggende. Mange af produkterne er også meget parfumerede, hvilket har gjort at jeg har stoppet abonnementet igen. Men jeg kommer helt sikkert til at blive ved med at købe produkter fra surisuri!

 31. Lone Jørgensen (verificeret ejer)

  Lige fået min første K-Beautu Box fra marts og den indeholder en masse spændende produkter, glæder mig til at prøve dem alle, specielt hårmaskerne ❤️

 32. kirsten Hansen (verificeret ejer)

  jeg syntes det er en rigtig god måde og spændende bare man ikke får for meget men det får vi jo at se jeg er lige bgyndt.

 33. Kamille (verificeret ejer)

  Elsker dette produkt ! 😁 Altid nye sjove ting og produkterne holder altid længe 😁.

 34. Daniella de Lopes (verificeret ejer)

  Elsker det indtil videre 😍 stor fan

 35. Rikke Nielsen (verificeret ejer)

  Har lige modtaget min første K-Beautyboks Box pg hold da op det er er meget lækkert med. Glæder mig meget til at prøve det hele. 🤩

 36. Rikke Nielsen (verificeret ejer)

  Har lige modtaget min første K-Beautyboks Box og hold da op, det er meget lækkert indhold. Glæder mig meget til at prøve det hele. 🤩

 37. Maria M (verificeret ejer)

  Jeg elsker K beauty box!
  Det er så fedt, at modtage en boks hver måned med selvforkælelse! Og så er indholdet altid super lækkert og prisen lav!

Anmeld The K-Beauty Box

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt Tilmeld mig