The K-Beauty Box

Få en månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter! ❤️ Der er ingen binding.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt

Koreansk selvforkælelse på abonnement!

Kunne du også tænke dig at få en lækker månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter? Boksen kan anvendes af alle hudtyper og indeholder som minimum:

– 1-2 full size produkter
– Forskellige deluxe prøver (10-30 ml.)
– Lækre sheet masker
– Almindelige prøver og en nyhed ❤️

Bemærk: The K-Beauty Box kan ikke bestilles sammen med andre produkter, da der tegnes et abonnement.

Sådan fungerer det

1. Tilmeld dig

Bestiller du inden den 10. i hver måned, får du denne måneds K-Beauty Box med.

2. Leveres hver måned

Boksen leveres omkring den 18.-20. i hver måned til nærmeste DAO pakkeboks.

3. Nyd din æske

Gå på opdagelse i din nye K-Beauty Box ❤️
Der er ingen binding.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt

Alt det bedste K-Beauty

Hvorfor elsker vi koreansk hudpleje? Fordi koreanske hudplejeprodukter er virksomme produkter, der hurtigt leverer synlige resultater. Koreansk hudpleje er baseret på gode naturlige ingredienser og uden skadelige stoffer. Produkterne er drøje i brug og man får meget for pengene. Indpakningen er innovativ, sjov samt anderledes, og appellerer til at man får produkterne brugt ❤️

Så hvorfor ikke få tilsendt det nyeste indenfor K-beauty hver måned, i form af en koreansk beauty boks på abonnement? Tilmeld dig The K-Beauty Box og få nye koreanske hudpleje lækkerier tilsendt hver måned.

Bedømt som 4.88 ud af 5 baseret på 8 kundebedømmelser

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 • Vurderet 5 ud af 5

  Connie Christensen (verificeret ejer)

  Har indtil videre kun købt en box, men den var jeg super glad for, så nu glæder jeg mig til den næste. Alle pengene værd 🙂

 • Vurderet 5 ud af 5

  Emilia (verificeret ejer)

  Super lækker box, med fantastiske overaskelser hver gang! Glæder mig hver måned til at se hvad de nye spændende produkter mon kan være. Man får utrolig meget for pengene, og jeg vil helt klart anbefale denne box!

 • Vurderet 5 ud af 5

  Zaynab (verificeret ejer)

  Glæder mig hver måned til denne boks, fordi jeg ved at jeg altid vil få noget godt, selvom jeg får noget jeg umiddelbart ikke ville have købt selv.
  Ren fornøjelse!

 • Vurderet 5 ud af 5

  SNV (verificeret ejer)

  Det er super hyggeligt med sådan en boks. Det er altid sjovt at se hvad der gemmer sig af godter i den når jeg får den hjem. Det er en rigtig nem måde at få prøvet en masse nye produkter af på og når man ikke ved hvad det er man får hjem i den, så føles det lidt som en lille gave hver gang. Prisen er super fair i forhold til hvad man får af dejlige produkter, så den kan helt klart anbefales fra min side af.

 • Vurderet 5 ud af 5

  Maria L.

  Det er så dejligt at få tilsendt nye produkter hver måned og specielt dejligt at de små luksus mini produkter nemt kan tages med når man skal på ferie. Man får virkelig testet mange forskellige produkter af til ikke særlig mange penge! Kan kun give de varmeste anbefalinger 🙂

 • Vurderet 5 ud af 5

  Mathilde Andersen (verificeret ejer)

  En rigtig lækker boks for alle skincare lovers! Det er en fed måde at få lov til at prøve mange forskellige produkter og udforske koreansk hudpleje, som jeg nu er blevet helt forelsket i 😉 Det er en skøn gave til sig selv hver måned!

 • Vurderet 4 ud af 5

  Elsebeth Thygesen (verificeret ejer)

  Maja er utrolig serviceminded og meget hurtig og fleksibel. Og samtidig er hun inspirerende og hendes besked er fuld af varme.

 • Vurderet 5 ud af 5

  Nina Poulsen

  En super fin beauty boks! Dejligt at prøve lidt forskelligt når man er ny indenfor koreansk hudpleje. Syntes specielt at det er lækkert med de små fine minis der altid er med. Kan klart anbefales!

Anmeld K-Beauty Box

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt