Spørgsmål & svar

Tilbage til K-Beauty Box

 • Hvornår afsendes The K-Beauty Box?

  The K-Beauty Box afsendes imellem den 18.-20. i hver måned til din nærmeste DAO pakkeshop.

 • Hvorfor har jeg endnu ikke modtaget min K-Beauty Box?

  Hvis du har tilmeldt dig efter den 10. i en måned, får du først næste måned boks med.

 • Kan The K-Beauty Box anvendes af alle hudtyper?

  Ja, produkterne i The K-Beauty box kan som hovedregel anvendes af alle hudtyper.

 • Hvordan afmelder jeg min K-Beauty Box?

  Dette kan gøres let på surisuri.dk under din profil – abonnementer og ellers send en mail til: majakim@surisuri.dk

Har du et spørgsmål som ikke er nævnt her?

Send en besked i livechatten eller kontakt mig på info@surisuri.dk

219,00 kr. d. 1. hver måned Tilmeld mig

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 1. Ida W. (verificeret ejer)

  Jeg har haft The K-Beauty Box i godt og vel halvandet år, og det er absolut det hele værd! Der er bare noget fantastisk ved én gang om måneden at være sikker på at få noget ny og spændende hudpleje ind ad døren. Jeg får prøvet produkter, jeg måske ikke havde sprunget ud i selv, og finder nye favoritter iblandt dem, men jeg får også produkter, jeg selv har holdt øje med, eller som jeg i forvejen er helt vild med. Det er noget, jeg deler med mine veninder, hvor vi så hver måned taler om boksens indhold, prøver tingene af og ser frem til, hvad det næste bliver. Surisuri leverer så meget værdi for en så god en pris. Det er som en lille gave til en selv hver måned, og jeg er så glad for, at det er Surisuris boks, jeg abonnerer på.

 2. A. (verificeret ejer)

  Det var sådan en lækker box, med masser a gode sage. Det er mega hyggeligt at åbne boxen, da man ikke ved er helt i den sådan er altid en pleasant surprise. Det får mig til at glæde mig til næste måneds box.

 3. Louise Jensen (verificeret ejer)

  Den ene lille ting jeg prioriterer kun til mig hver måned:D

 4. Anna Schjødt (verificeret ejer)

  Da jeg første tilmeldte mig boksen, tænkte jeg umiddelbart, at jeg ville prøve det i et par måneder – nu er jeg totalt afhængig. Det er de lækreste produkter man modtager til en overkommelig pris. Bliver overrasket på ny hver evig eneste gang, jeg modtager boksen. Der er noget at se frem til hver måned. Der går nok noget tid før jeg melder mig fra igen 🙂

 5. Frederikke

  Jeg har fået K-Beauty Box abonnement af min kæreste i barselsgave og jeg er helt oppe at køre. Jeg kigger på mine produkter hver dag og jeg bruger mine produkter hver dag. Jeg har anbefalet alle veninderne til at tegne samme abonnement, fordi jeg simpelthen er nødt til at dele min begejstring med dem også. Det er dyb selvforkælelse at modtage og afprøve produkter hver måned og der er flere ting, jeg klart vil købe igen, når jeg har fået brugt dem op.
  Jeg er enormt stor fan af konceptet og når det ikke længere kan være en barselsgave, så skal jeg selv til lommerne og fortsat have det abonnement.

 6. Alina (verificeret ejer)

  Det var min første K-Beauty Box og jeg elsker den.