Spørgsmål & svar

Tilbage til K-Beauty Box

Hvornår afsendes The K-Beauty Box?

– The K-Beauty Box afsendes imellem den 18.-20. i hver måned til din nærmeste DAO pakkeshop

Hvorfor har jeg endnu ikke modtaget min K-Beauty Box?

– Hvis du har tilmeldt dig efter den 10. i en måned, får du først næste måned boks med.

Kan The K-Beauty Box anvendes af alle hudtyper?

– Ja, produkterne i The K-Beauty box kan som hovedregel anvendes af alle hudtyper

Hvordan afmelder jeg min K-Beauty Box?

– Dette kan gøres let på surisuri.dk under din profil – abonnementer og ellers send en mail til: [email protected]

Har du et spørgsmål som ikke er nævnt her?

Send en besked i livechatten eller kontakt mig på [email protected]

 

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 • Vurderet 5 ud af 5

  Jacqueline Boa (verificeret ejer)

  Til trods for at være allergisk for snegleestrakt og at det var temaet for halvdelen af boksen denne måned, så er jeg yderst tilfreds! Jeg tror simpelthen hun må have noget tankelæseri, for alle de øvrige produkter er produkter, jeg ville købe til mig selv i fødselsdagsgave. Jeg er vildt glad for de små størrelser, så jeg kan teste produktet ud og se, om jeg eventuel skulle have en reaktion. Det gør nu ikke så meget med det snegl der, for julen er jo rundt om hjørnet og jeg tænker andre kunne blive super glade for det!

 • Vurderet 5 ud af 5

  Mette E (verificeret ejer)

  Super lækker selvforkælelsesboks med lækre produkter. Det er fedt med de lækre masker, og de små rejsestr/prøver, så man kan afprøve produkterne inden køb. Jeg har tør hud, og er slet ikke vant til at opleve produkter, der giver så meget fugt til huden. Jeg er fan. Derudover har jeg i de sidste mange år haft store problemer med allergi, specielt omkring øjnene, hvor de fleste produkter har givet hævelser, udslæt og røde ru pletter i dagevis efter afprøvning af et nyt produkt. Med disse koreanske produkter glemmer jeg helt min allergi, da ikke et eneste af dem, har fremkaldt en reaktion. Min hud er glattere, mere gennemfugtet og omkr. øjnene er huden blevet mindre rynket at se på. Jeg er så tilfreds.

 • Vurderet 5 ud af 5

  Connie Christensen (verificeret ejer)

  Har indtil videre kun købt en box, men den var jeg super glad for, så nu glæder jeg mig til den næste. Alle pengene værd 🙂

 • Vurderet 5 ud af 5

  Emilia (verificeret ejer)

  Super lækker box, med fantastiske overaskelser hver gang! Glæder mig hver måned til at se hvad de nye spændende produkter mon kan være. Man får utrolig meget for pengene, og jeg vil helt klart anbefale denne box!

 • Vurderet 5 ud af 5

  Zaynab (verificeret ejer)

  Glæder mig hver måned til denne boks, fordi jeg ved at jeg altid vil få noget godt, selvom jeg får noget jeg umiddelbart ikke ville have købt selv.
  Ren fornøjelse!

 • Vurderet 5 ud af 5

  SNV (verificeret ejer)

  Det er super hyggeligt med sådan en boks. Det er altid sjovt at se hvad der gemmer sig af godter i den når jeg får den hjem. Det er en rigtig nem måde at få prøvet en masse nye produkter af på og når man ikke ved hvad det er man får hjem i den, så føles det lidt som en lille gave hver gang. Prisen er super fair i forhold til hvad man får af dejlige produkter, så den kan helt klart anbefales fra min side af.

219,00 kr. d. 1. hver måned inkl. fragt