Spørgsmål & svar

Tilbage til K-Beauty Box

 • Hvornår afsendes The K-Beauty Box?

  The K-Beauty Box afsendes imellem den 18.-20. i hver måned til din nærmeste DAO pakkeshop.

 • Hvorfor har jeg endnu ikke modtaget min K-Beauty Box?

  Hvis du har tilmeldt dig efter den 10. i en måned, får du først næste måned boks med.

 • Kan The K-Beauty Box anvendes af alle hudtyper?

  Ja, produkterne i The K-Beauty box kan som hovedregel anvendes af alle hudtyper.

 • Hvordan afmelder jeg min K-Beauty Box?

  Dette kan gøres let på surisuri.dk under din profil – abonnementer og ellers send en mail til: majakim@surisuri.dk

Har du et spørgsmål som ikke er nævnt her?

Send en besked i livechatten eller kontakt mig på info@surisuri.dk

219,00 DKK d. 1. hver måned Tilmeld mig

Glade medlemmer

Her er nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 1. Angelika Westerberg (verificeret ejer)

  Det var min 2 boks og jeg elsker det fantastiske produkter er super glad for k beauty produkter
  Kan klart anbefales

 2. Sara (verificeret ejer)

  Jeg har modtaget min første K-Beauty Box, og det bliver heller ikke min sidste. Jeg er lidt ny indenfor de koreansk beauty hudprodukter, så jeg syntes det var dejligt at modtage produkter jeg normalt ikke vil købe, men som stadig var meget brugsbare for mig, med grundig beskrivelse og vejledning, plus super fin pris 🤗.

 3. Diana Claudia Mot (verificeret ejer)

  Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at abonnere på K-beauty boxen. Man får meget for pengene samtidigt med at man får muligheden for at teste mange forskellige produkter og dermed finde dem man synes om bedst. Jeg har fået boxen i to måneder nu og har allerede fundet et par favoritter. Kan helt klart anbefales ☺️

 4. HenrietteCB (verificeret ejer)

  En god boks hvis man gerne vil prøve flere forskellige produkter. Det er altid en overraskelse hvad der er i boksen og hvilket tema der er blevet valgt, og man føler at det er pengene værd. Der er en seddel med i boksen, som fint instruerer en i hvordan de forskellige produkter bruges.

 5. Belinda (verificeret ejer)

  Super lækker K- Beauty box, der kommer hver måned. 🤩. Dejligt og fedt at man lige prøver de forskellige produkter der følger med, så man kan prøve det hele ❤️🤞. Jeg er især blevet helt vild med den serie fra snail creme, I love it !!!!!. Min kæreste er især også misundelig på mig at jeg for sådan en super lækker box som han siger🤩😄. Nogle gange ligger jeg både en ansigt maske på ham og mig😄.
  Så herfra mig af, er vi helt oppe på 5 stjerner,🌟🌟🌟🌟🌟🤩. Plus virkelig søde og professionelle folk der står bag SuriSuri🥳🥰.

  Så min anbefaling er prøv boxen, så ville i ikke fortryde det, men i vil elske den helt vildt.🌸.

 6. Ida W. (verificeret ejer)

  Jeg har haft The K-Beauty Box i godt og vel halvandet år, og det er absolut det hele værd! Der er bare noget fantastisk ved én gang om måneden at være sikker på at få noget ny og spændende hudpleje ind ad døren. Jeg får prøvet produkter, jeg måske ikke havde sprunget ud i selv, og finder nye favoritter iblandt dem, men jeg får også produkter, jeg selv har holdt øje med, eller som jeg i forvejen er helt vild med. Det er noget, jeg deler med mine veninder, hvor vi så hver måned taler om boksens indhold, prøver tingene af og ser frem til, hvad det næste bliver. Surisuri leverer så meget værdi for en så god en pris. Det er som en lille gave til en selv hver måned, og jeg er så glad for, at det er Surisuris boks, jeg abonnerer på.