Laneige

“Med over 20 års forskning har LANEIGE’s Water Science udviklet nogle fantastiske hudplejeprodukter for at afhjælpe forskellige hudproblemer/behov. Deres gennemgående ingredienser er “hydroioniseret mineralvand”, der giver hurtigere og dybere absorption og “mint water” der reducerer talg produktionen samt afhjælper forstørrede porer.”

Læs mere

Alle produkter

Viser alle 11 resultater

 • Laneige

  Laneige; Cream Skin Milk Oil Cleanser

  359,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Cream Skin Refiner

  279,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Water Bank Hydro Essence

  207,20 kr.
 • Laneige

  Laneige; Water Bank Moisture Essence

  259,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Lip Sleeping Mask EX Berry

  199,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Lip Sleeping Mask Berry Mini

  49,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Cica Sleeping Mask

  349,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Cica Sleeping Mask Mini

  49,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Water Sleeping Mask

  289,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Water Sleeping Mask Mini

  49,00 kr.
 • Laneige

  Laneige; Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

  299,00 kr.

Hvem er Laneige?

Laneige er et sydkoreansk kosmetikmærke, der blev lanceret tilbage i 1994. Brandet har i over 25 år udviklet og undersøgt de mange muligheder inden for hudpleje for at skabe luksuriøse produkter til deres kunder. Specielt har de arbejdet med fugtbindere og deres egenskaber, som har skabt grobund for mange af deres produkter den dag i dag.

I 2017 lancerede de deres kosmetik linje i samarbejde med Sephora, der blot udbredte og øgede den store interesse for det innovative og nytænkende brand. Samtidig har de klare værdier inden for den populære og traditionelle koreanske hudpleje, der er blevet udbredt til store dele af verden grundet de flotte og effektive resultater. Den nyeste lancering fra Laneige er udviklet med udgangspunkt i netop de samme værdier og tanker. Her er specielt deres idé om, at en gennemfugtet hud er løsningen på mange hudproblemer. Fugten skal ikke blot tilføres huden, den skal absorberes og arbejde i dybden. Det vil skabe ikke blot en kortvarig glød men en gennemgående forskel.

Vand er nøglen til skønhed

Det er vigtigt at drikke de nødvendige mængder vand i løbet af dagen for at forhindre kroppen i at dehydrere. Ligeledes giver det et flot og glansfuldt udtryk i huden, som er ønsket til enhver tid. De mange egenskaber bag noget så simpelt som vand har Laneige undersøgt og implementeret, som en central del af deres produkter. Vand indeholder nøglen til en ung og flot hud. Dette udnytter brandet i deres produkter, hvor de maksimerer potentialet i kombination med deres øvrige indgredienser. Dette har skabt imponerende resultater for tusindvis af kvinder og mænd over store dele af verden.

Dette ses i deres gennemgående ingrediens hydroioniseret mineralvand, som skaber en hurtigere absorbering, der afhjælper en lang række forskellige hudproblemer. Derfor er eksklusivitet og kvalitet gennemgående i alle Laneige produkter, der kan mærkes, ses og føles.

K-beauty er fremtiden

Koreansk hudpleje er en lang videnskab, som er en dybdegående og effektiv skønhedspleje. Dette sker gennem mange trin og produkter, der bruges i forsøget på at opnå den fejlfri og perfekte hud. Her er et af Laneige produkter deres sovemasker, der skaber de bedste omstændigheder for at genopbygge hudbarrieren og forstærke helingsaktiviteten. Det vil give en reparerende effekt, som afspejles i en sund hudbarriere.

Dette er gennemgående i alle Laneiges produkter, at der er tænkt over detaljerne og ingredienserne for skabe fyldestgørende og resultatskabende produkter, der tilgodeser hver enkelte kunder og deres behov. Derfor tilbyder Laneige i dag et bredt udbud af forskellige hudplejeserier og produkter.

Prisvindende læbemaske for alle

I de kolde måneder oplever mange sprukne og ødelagte læber, der er til stor gene for den enkelte. Den evige påføring af læbepomade er behjælpelig men kommer ikke altid problemet helt til livs. Derfor kan du med fordel se nærmere på Laneiges prisvindende læbemaske. Masken kan bruges både som læbepomade men også over natten. Dette vil give en øget pleje og skaber en film effekt over læberne. Effekten giver en glat overflade og forhindrer forekomsten af tørre hudflager. Denne eksklusive og effektive formel indeholder store mængder af antioxidanter.