Neogen

“Neogen står i spidsen for hudpleje trends og teknologi. Et mærke som er meget populært i Korea. De formår at kombinere naturlige ingredienser med den nyeste hudpleje teknologi og skaber miljøvenlige, funktionelle og innovative produkter.

Neogens produkter er milde men meget effektive og du vil hurtigt se synlige resultater!”

Læs mere

Alle produkter

Viser 1–24 af 25 resultater

 • Neogen; Cica Repair Snail Essence

  299,00 kr.
 • Neogen; Cica Repair Snail Cream

  299,00 kr.
 • Neogen; Real Flower Cleansing Water Calendula

  159,20 kr.
 • surisuri picks

  Neogen; Ântiager Facial Top Coat Âgecure

  499,00 kr.
 • Neogen; Real Fresh Foam #Green Tea

  159,00 kr.
 • Neogen; Real Fresh Cleansing Stick Green Tea

  199,00 kr.
 • Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Green Tea

  229,00 kr.
 • -20% Limited edition

  Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Green Tea 2 stk.

  28,00 kr.
 • Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Green Tea 8 stk.

  87,20 kr.
 • Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Wine

  229,00 kr.
 • -20% Limited edition

  Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Wine 2 stk.

  28,00 kr.
 • Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Lemon

  229,00 kr.
 • Neogen; Lemon Bright PHA Gauze Peeling

  259,00 kr.
 • Neogen; Bio – Peel Gauze Peeling Lemon 2 stk.

  28,00 kr.
 • Neogen; Real Cica Micellar Cleansing Foam

  149,00 kr.
 • Neogen; Dermalogy Real Cica Pad

  199,00 kr.
 • Neogen; Real Ferment Micro Toner

  229,00 kr.
 • Neogen; Real Ferment Micro Essence

  299,00 kr.
 • Neogen; Dermalogy Real Ferment Micro Serum

  349,00 kr.
 • Neogen; White Truffle Serum In Oil Drop

  279,00 kr.
 • Neogen; Real Polish White Rice & Sugar

  159,00 kr.
 • Neogen; Vita Duo Cream Joan Day And Night

  319,00 kr.
 • Neogen; Pore Refine Toner

  207,20 kr.
 • Neogen; Dermalogy Day Light Protection Airy Sun Screen SPF50+

  299,00 kr.

Neogen – klassisk koreansk hudpleje

Neogen har base i hjertet af Seoul, hvorfra mange traditioner inden for hudpleje er sprunget ud. Sydkorea er nemlig omdrejningspunktet for den rutine, vi refererer til som koreansk hudpleje, og derfor er Neogen en uundgåelig leverandør på den liste af brands, som vi er stolte af at kunne udbyde her hos Surisuri.

Neogen tilbyder produkter inden for kosmetik og hudpleje, som er nogle af de allerbedste på markedet. De står for et sammensurium af gode og naturlige ingredienser med alle de gode næringsstoffer, som kan gøre noget godt for din hud på både kort og lang sigt. Fordi med normale hudplejeprodukter er den langsigtede effekt noget, vi nemt glemmer, når vi skal have vores hud til at få den helt rette glød og spændstighed.

Hvordan hænger Neogen og koreansk hudpleje sammen?

For bedst at kunne beskrive, hvordan Neogen kan gøre noget godt for din hud, er vi nødt til at forklare konceptet bag koreansk hudpleje – bedre kendt som K beauty. K beauty er en tendens inden for kosmetik og hudpleje, som de seneste år har vundet indtog i særligt Europa, hvor de naturlige ingredienser er kommet i fokus.

Kernen i koreansk hudpleje er nemlig de naturlige ingredienser og gode næringsstoffer, som gør huden sund og glødende. Og særligt sundheden i de produkter, vi bruger, er noget af det, vi danskere glemmer, fordi vi skal hurtigt ud af døren og videre til næste punkt på listen. Det er ikke sådan, man gør i Sydkorea – og det er bestemt heller ikke sådan, at man kommer igennem sine K beauty-rutiner med blandt andet Neogen.

Koreansk hudpleje handler om komplet velvære, og derfor er det essentielt, at man giver sig god tid til at tage sig godt af sin hud. Det er afgørende, at man ikke stresser i denne proces, da det mentale helbred meget nemt kan gå ind og påvirke huden og det kropslige velvære.

Neogen er derfor for dig, der gerne vil gøre din hud sund på lang sigt. Din hud skal nok også blive sund og glødende på kort sigt, men den langsigtede effekt er det, der adskiller koreansk hudpleje fra den type hudpleje, vi danskere vant til at bruge. Koreansk hudpleje er et miks mellem kosmetik og hudpleje, da den pæne hud opnås gennem gode næringsstoffer i den sunde hud.

Integrer Neogen i din 10-trinsrutine

Der findes en meget konkret måde, hvorpå du kan implementere koreansk hudpleje i din dagligdag. Udover at bruge produkter fra eksempelvis Neogen, der har koreansk oprindelse, så findes der en 10-trinsproces, som er den, koreanerne bruger, når de skal passe ekstra godt på deres hud. Det er ofte den proces, man refererer til, når man snakker koreansk hudpleje, og hvad det egentlig består af.

Processen består som bekendt af 10 stadier, som kan kondenseres ned til tre stadier. Rensning, næring og beskyttelse. Vi vil herunder kort beskrive, hvordan du kommer igennem hvert trin og får sund hud med Neogen som din følgesvend.

Step 1: Rensning af huden

Før du begynder at nære din hud, så den kan blive sund og stærk, skal du rense den af flere omgange. Start først med at fjerne alle de synlige urenheder som eksempelvis makeup, og rens herefter i dybden, så du får det hele med. Slut af med en eksfoliering, så du også kan blive de døde hudceller kvit. Du kan nu kigge videre til step 2.

Step 2: Næring og pH-balance

Når din hud er klar til at modtage næringsstofferne, skal du have fat i en toner, essens, sheet masker og serum, så din hud kan få hele den komplette koreanske tur. Det er værd at notere sig, at man ikke behøves at følge hele listen religiøst, men at det er sådan, som man traditionelt set gør i Asien. Findes der et bedre udgangspunkt for dig, så brug det i stedet for. Det handler om din følelse af velvære. Følg dog altid de specifikke vejledninger på de enkelte produkter fra Neogen for optimal effekt.
Alt i dette step har til formål at give god næring til en sund hud og skabe perfekt balance.

Step 3: Beskyt huden fremadrettet

Du kan her bruge en ansigtsmaske, som kan lægge en beskyttende hinde, så du er mindre modtagelig og mindre tilbøjelig til at udvikle urenheder fremover. Derudover er det bedste tip, vi kan give dig, at bruge solcreme – også selvom solen ikke er kraftig. Solen er det, der ødelægger huden allermest, og derfor bør du jævnligt smøre det på.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have hjælp til at finde de rigtige produkter fra Neogen til dine behov.